Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-03-17 13:54:27 +0200 Αθλήτρια έγκυος τρέχει δύο φορές σε αγώνες εκπροσωπώντας την Αμερική!

Αθλήτρια έγκυος τρέχει δύο φορές σε αγώνες εκπροσωπώντας την Αμερική!

Αθλήτρια έγκυος τρέχει δύο φορές σε αγώνες εκπροσωπώντας την Αμερική! 470 900
Στόχος της δεν ήταν να καταρρίψει κάποιο ρεκόρ. Αντιθέτως στόχος της ήταν να καταρρίψει το στερεότυπο που θέλει τις αθλήτριες να μην μπορούν να διαγωνίζονται. 

Η Alysia Montano είναι μητέρα και αθλήτρια και δεν ήθελε να επιλέξει ένα από τα δύο. Η αμερικανίδα Alysia συμμετείχε δύο φορές σε αγώνες, ενώ ήταν έγκυος, μία ενώ ήταν 5 μηνών και μία δεύτερη φορά όταν ήταν 8 μηνών. Συμμετείχε σε αγώνα δρόμου για τα 800 μέτρα, για το εθνικό πρωτάθλημα στίβου στην Αμερική. 

Η Alysia είναι μία μοναδική δρομέας που έχει κατακτήσει νίκες 6 φορές εκπροσωπώντας την Αμερική, όμως στους αγώνες που έλαβε μέρος στόχος της δεν ήταν να τερματίσει πρώτη. Στόχος της δεν ήταν να καταρρίψει κάποιο ρεκόρ. Αντιθέτως στόχος της ήταν να καταρρίψει το στερεότυπο που θέλει τις αθλήτριες να μην μπορούν να διαγωνίζονται, αν επιλέξουν να γίνουν μητέρες. 

 

Δείτε το βίντεο από τον αγώνα της! 

 

Πολλές φήμες θέλησαν να αναπαράγουν λανθασμένα την είδηση, αναφέροντας πως η Alysia είχε τερματίσει πρώτη, κερδίζοντας τον αγώνα, όμως στην πραγματικότητα η ίδια ολοκλήρωσε τελευταία την διαδρομή των 800 μέτρων, με 35 δευτερόλεπτα περισσότερα από το τελευταίο της χρόνο. 

 

Εμείς κρατάμε το πραγματικό νόημα της κίνησής της θαρραλέας αθλήτριας. Όποιος θέλει μπορεί να κατακτήσει τα όνειρά του! Δεν χρειάζεται να απαντήσει στο δίλημμα μωρό ή καριέρα.  


Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας