Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-09-02 17:48:04 +0300 Ashley Graham: μία μητέρα που σπάει τα στερεότυπα

Ashley Graham: μία μητέρα που σπάει τα στερεότυπα

Ashley Graham: μία μητέρα που σπάει τα στερεότυπα 470 900
Πριν από περίπου δύο χρόνια έγινε για πρώτη φορά μητέρα και το καλοκαίρι ανακοίνωσε πως περιμένει το δεύτερό της παιδί με τον άντρα της Justin Ervin, διάσημο φωτογράφο.

 

Η Ashley Graham είναι ένα διάσημο μοντέλο που παλεύει από την πρώτη μέρα της καριέρας της, ώστε όλοι οι άνθρωποι να αισθάνονται όμορφα με το εαυτό τους. Πριν από περίπου δύο χρόνια έγινε για πρώτη φορά μητέρα και το καλοκαίρι ανακοίνωσε πως περιμένει το δεύτερό της παιδί με τον άντρα της Justin Ervin, διάσημο φωτογράφο. 

 

 

Οι εκατομμύρια θαυμαστές ενθουσιάστηκαν με την είδηση και παρακολουθούν βήμα βήμα την πορεία της εγκυμοσύνης του 33χρονου μοντέλου,  μέσα από την προσωπική της σελίδα στο instagram. 

 

Η ίδια, δεν έκρυψε ποτέ το σώμα της, είναι περήφανη για την υποστήριξη, που το ίδιο της δείχνει καθημερινά. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Vogue δήλωσε: ”Πιστεύω πραγματικά πως το σώμα μου, άλλαξε τις ζωές πολλών ανθρώπων. Χρησιμοποιήσα το σώμα μου για να μιλήσω για θέματα, που μέχρι χθες ήταν ταμπού, όπως την κυτταρίτιδα και το πάχος στο κάτω μέρος της κοιλιάς”.

 

 

Η Αμερικανίδα Ashley είναι ένα φωτεινό παράδειγμα πως τα social media μπορούν να βοηθήσουν πολλούς ανθρώπους να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, αρκεί να χρησιμοποιούνται από ανθρώπους με θάρρος και καλή πρόθεση, όπως η ίδια. 

 

source: Instagra/AshleyGraham

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας