Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-08-10 13:43:52 +0300 ΑQUA Carpatica: To πιο αγνό νερό για την εγκυμοσύνη σας

ΑQUA Carpatica: To πιο αγνό νερό για την εγκυμοσύνη σας

ΑQUA Carpatica: To πιο αγνό νερό για την εγκυμοσύνη σας 470 900
Η εγκυμοσύνη σας είναι ένα θαύμα της ζωής. Το νερό AQUA Carpatica είναι ένα θαύμα της παρθένας φύσης, που θα σας εξασφαλίσει μία ομαλή και υγιής κύηση.

H εγκυμοσύνη είναι μία περίοδος που το σώμα σας έχει απόλυτη ανάγκη τη σωστή διατροφή και φροντίδα. Αυτές είναι άλλωστε οι οδηγίες που δίνουν και οι γιατροί κατά τη διάρκεια της κύησης. Του αξίζει λοιπόν να του προσφέρετε το καλύτερο!

Ο βασικότερος πυλώνας μίας τέτοιας ισορροπημένης διατροφής είναι η επαρκής ενυδάτωση. Κι αυτό γιατί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, το σώμα χρειάζεται περισσότερο νερό για όλες τις επιπρόσθετες λειτουργίες που συμβαίνουν, με σκοπό την ομαλή ανάπτυξη του εμβρύου. Αντίθετα, η αφυδάτωση, μπορεί να προκαλέσει από αίσθημα κόπωσης και δυσκοιλιότητα στην έγκυο, μέχρι ανωμαλίες στην ανάπτυξη του εμβρύου και επιπλοκές στον τοκετό.

Tip: Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, η γενική οδηγία κατανάλωσης 10-12 ποτηριών την ημέρα, είναι βασική για υγεία και την ευεξία της εγκύου! 

Η ιστορία ενός νερού

Στα Καρπάθια ‘Ορη, σε ένα από τα τελευταία άγρια δάση της Ευρώπης, βρίσκονται προστατευμένες οι δύο πιο αγνές, φυσικές πηγές του πλανήτη μας. Εκεί, σε βάθος 200 μέτρων, αναβλύζουν το αγνό μεταλλικό νερό ΑQUA Carpatica, ιδανική επιλογή για την εγκυμοσύνη σας, καθώς μπορεί να σας προσφέρει την ενυδάτωση που χρειάζεστε, με απόλυτη ασφάλεια για εσάς και το βρέφος σας. 

Νερό και εγκυμοσύνη: μία σχέση ζωής! 

Η κατανάλωση 10-12 ποτηριών την ημέρα, προσφέρουν στο μωράκι σας την ενυδάτωση που έχει ανάγκη, την κατάλληλη προμήθεια νερού στον πλακούντα, την αποφυγή αισθήματος κόπωσης και δυσκοιλιότητας για εσάς, ενώ βοηθά στην καλύτερη παραγωγή γάλακτος -αργότερα- στο θηλασμό. Επίσης το νερό, απομακρύνει τοξικές ουσίες από τα κύτταρα του μωρού αλλά και του οργανισμού σας.

Τip: Η ήπια άσκηση είναι όφελος στην εγκυμοσύνη. Και σε αυτή την περίπτωση η αγνή ενυδάτωση είναι απαραίτητη.

Γιατί όμως να επιλέξετε το νερό AQUA Carpatica στην εγκυμοσύνη σας;

Γιατί είναι το μόνο μεταλλικό και ανθρακούχο νερό που ΔΕΝ περιέχει Νιτρικά! (N03). Πιο αναλυτικά, το πρόβλημα με τα νιτρικά που χρησιμοποιούνται σε λιπάσματα εντατικής γεωργίας, είναι ότι μολύνουν τους υδροφόρους ορίζοντες. Δυστυχώς περιέχονται σε διάφορα μεταλλικά νερά και είναι ιδιαίτερα βλαβερά και τοξικά για την εγκυμοσύνη και το βρέφος. Στα Καρπάθια ‘Ορη απαγορεύεται οποιαδήποτε τέτοια δραστηριότητα!

 

 ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ - 0,6ml ανά λίτρο 

ΑQUA Carpatica: το τέλειο νερό για ενυδάτωση στην εγκυμοσύνη! 

Τα οφέλη του αναλυτικά: 

?Αγνό με σχεδόν μηδενικά νιτρικά – (0,6ml ανά λίτρο).

?Φυσικώς χαμηλής περιεκτικότητας σε νάτριο.

?Φυσικώς αλκαλικό (pH 7,94) βοηθώντας έτσι στην ομαλή πέψη και τον μεταβολισμό.

?Με χαμηλή περιεκτικότητα σε μεταλλικά άλατα και άρα ιδανικό για καθημερινή ενυδάτωση.

?Με φυσικούς ηλεκτρολύτες για βελτίωση της ενυδάτωσης.

 

Δοκιμάστε το νερό AQUA Carpatica στην καθημερινότητά της εγκυμοσύνη σας και νιώστε το αίσθημα ευεξίας που μπορεί να προσφέρει στο σώμα σας!

 

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας