Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-23 11:53:01 +0200 Ο Maddox και ο Pax Pitt κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα στον κινηματογράφο! Angelina Jolie-Brad Pitt: Οι γιοι τους Pax και Maddox έπιασαν...δουλειά!

Angelina Jolie-Brad Pitt: Οι γιοι τους Pax και Maddox έπιασαν...δουλειά!

Angelina Jolie-Brad Pitt: Οι γιοι τους Pax και Maddox έπιασαν...δουλειά! 470 900
Ο Maddox και ο Pax Pitt, μπορεί να είναι μόλις 14 και 11 ετών αντίστοιχα, αλλά ήδη κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα!

Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie έχουν αποδείξει ότι για αυτούς η οικογένεια είναι πάνω από όλα. Τα έξι παιδιά τους έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητά τους και σπάνια τα αποχωρίζονται, σε οτιδήποτε και αν κάνουν. 

Παρόλο λοιπόν που ο Pax και ο Maddοx, είναι μόλις 14 και 11 χρονών αντίστοιχα, κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα, στο πλευρό των γονιών τους! Ο 14χρονος Maddox, είναι βοηθός παραγωγής στο "By the sea", την πρώτη ταινία που δημιουργήσε εξ ολοκλήρου το ζεύγος Brangelina, αλλά και στην ταινία "First they killed my father" όπου όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι γονείς του, είχε αναλάβει μεγάλο κομμάτι της έρευνας.

Αντίστοιχα και ο 11χρονος Pax, στην ταινία "First they killed my father" η οποία γυρίστηκε στην Cambodia από όπου και κατάγεται, αναλαμβάνει τη φωτογραφία και κάνει τους θεατές να δούνε την ταινία από τα μάτια ενός παιδιού.

Πηγή: people.com

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας