Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-05-02 12:34:35 +0300 Η ανάρτηση συγκινεί όσο και η προσπάθεια Μητρικός θηλασμός: Μία μητέρα γράφει πάνω στην τσάντα αποθήκευσης γάλακτος ένα μήνυμα

Μητρικός θηλασμός: Μία μητέρα γράφει πάνω στην τσάντα αποθήκευσης γάλακτος ένα μήνυμα

Μητρικός θηλασμός: Μία μητέρα γράφει πάνω στην τσάντα αποθήκευσης γάλακτος ένα μήνυμα 470 900
Η ανάρτηση συγκινεί όσο και η προσπάθεια

Η Ταμάρα είναι μία μητέρα από το Βανκούβερ του Καναδά που διατηρεί έναν πολύ ενδιαφέρον λογαριασμό στο Ιnstagram, όπου μοιράζεται με άλλες μαμάδες, το προσωπικό της ταξίδι στη μητρότητα. Χωρίς φίλτρα ή εξειδανιευμένες εικόνες, μιλά ανοιχτά και για τη δυσκολία της να θηλάσει και -τελικά- για την μεγάλη προσπάθειά της να αντλεί γάλα για το μωρό της.

Η ανάρτησή της με τη τσάντα αποθήκευσης μητρικού γάλακτος, συγκινεί, γιατί μας υπενθυμίζει ότι ο θηλασμός είναι μία προσπωπική προσπάθεια στην οποία η κάθε μητέρα δίνει το καλύτερο που μπορεί! 

Αυτή είναι η τελευταία τσάντα, μετά από 9,5 μήνες.

Περίπου μετά από 287 συνεδρίες άντλησης. Από τις αρχές Ιανουαρίου ήμασταν περίπου 6 γαλόνια που αντλήθηκαν. Η ξαφνική παραμονή μου στο νοσοκομείο και όλο το άγχος έχει προκαλέσει μια δραστική πτώση μου που απλά δεν μπορούσα να ανακτήσω όσο κι αν προσπάθησα.


Νιώθω όμως ευγνώμων για κάθε δόση, συμπεριλαμβανομένης αυτής της τελευταίας.

Ποτέ δεν μπόρεσα απλώς να θηλάζω. Έχω δοκιμάσει συμπληρώματα, φάρμακα και τόσα άλλα πράγματα για να προσπαθήσω να βοηθήσω τον εαυτό μου. Τελικά, πάντα έκανα ό,τι ήταν καλύτερο για μένα και τα μωρά μου. Τα παιδιά μου έχουν θηλάσει και τρέφονται με μπιμπερό με αντλημένο γάλα και φόρμουλα. Η χθεσινή νύχτα σήμανε το τέλος αυτού του μικρού κεφαλαίου της ιστορίας της ζωής ως μαμάς. Αυτή είναι η τελευταία τσάντα που μπαίνει στην κατάψυξη για τα μικρά μας. 

Είσαι ευτυχισμένοι και υγιής, το ίδιο και η μαμά σας.
 

Η φωτογραφία εμπνευσμένη από αυτή που κοινοποίησε πρόσφατα η @legendairymilk, με μια τσάντα από μια άλλη μαμά που έκανε το ταξίδι με άντληση τελείωσε.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας