Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-11-24 14:33:44 +0200 Ευκαιρία για δημιουργικότητα! Οι πιο πρωτότυπες ανακοινώσεις εγκυμοσύνης την περίοδο των Χριστουγέννων!

Οι πιο πρωτότυπες ανακοινώσεις εγκυμοσύνης την περίοδο των Χριστουγέννων!

 Οι πιο πρωτότυπες ανακοινώσεις εγκυμοσύνης την περίοδο των Χριστουγέννων! 470 900
Ευκαιρία για δημιουργικότητα!

Είστε έγκυος και μόλις το μάθατε; Ανακοινώστε τα ευχάριστα νέα σε συγγενείς και φίλους με τον πιο πρωτότυπο και... χριστουγεννιάτικο τρόπο! Οι εναλλακτικές σας; Περισσότερες από όσες φανταζόσασταν! Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και πάρτε ιδέες!

Ένα καλτσάκι ακόμα!
Ακόμα και αν δεν έχετε τζάκι, σίγουρα σε κάποιο σημείο του σπιτιού θα έχετε κρεμάσει τις κλασικές χριστουγεννιάτικες κάλτσες για τα δώρα! Κρεμάστε ένα ακόμα καλτσάκι -κατα προτίμηση μωρουδίστικο- και αφήστε τους καλεσμένους σας να μαντέψουν τα ευχάριστα νεά! Μπορείτε βέβαια, να το κάνετε ακόμα πιο προφανές, όπως το παρακάτω ζευγάρι!

Αφήστε το μεγάλο αδελφάκι να το πει...
Τα περισσότερα παιδιά, θέλουν έναν μικρό αδελφό ή αδελφή για να παίζουν, να φροντίζουν και ενίοτε να... βασανίζουν! Αν και για το δικό σας παιδί, ένα αδελφάκι είναι πρώτο στη λίστα του, πείτε του ότι θα λάβει το δώρο του σε λίγους μήνες και αφήστε το να διαδόσει παντού!

... ή εναλλακτικά το σκύλο!

"Του παιδιού μου το παιδί..."
Υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να γίνεσαι γονιός; Βεβαίως! Να γίνεσαι παππούς! Το καλύτερο δώρο για τους γονείς σας είναι να τους ανακοινώσετε ότι θα γίνουν παππούδες! Γράψτε σε μία χριστουγεννιάτικη κάρτα ότι το δώρο τους θα καθυστερήσει μερικούς μήνες και βάλτε το σε ένα κουτί. Σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστο!

Μία κάρτα διαφορετική από όλες τις άλλες!
Αν πάλι είστε από τα ζευγάρια που σας αρέσει να στέλνετε Χριστουγεννιάτικες κάρτες σε φίλους και συγγενείς, μπορείτε φέτος να επιλέξετε μία κάρτα-υπερηχογράφημα που να ανακοινώνει τα ευχάριστα νέα! 

Το πιο όμορφο στολίδι
Και το καλύτερο για το τέλος! Πάρτε μία διάφανη χριστουγεννιάτική μπάλα και βάλτε μέσα δύο μωρουδίστικα καλτσάκια! Στολίστε την μπάλα σας στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και να είστε σίγουρη ότι αυτό θα είναι το πιο όμορφο στολίδι που όλοι θα παρατηρήσουν!

Πηγή: popsugar.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας