Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-03 10:55:23 +0200 Το «Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού» υποστηρίζει την Samaria. Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού

Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού

Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού 470 900
Το «Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού» υποστηρίζει την Samaria.

Η Samaria είναι κοινότητα 130 Αφγανών προσφύγων, μητέρων και 50 μικρών παιδιών ηλικίας από έξι μηνών έως 12 ετών.

Έχουν άμεση ανάγκη από γάλα και κρέμες, παιδικές τροφές, ζάχαρη, βρεφικές πάνες μιας χρήσης, είδη υγιεινής, τρόφιμα, φρούτα, χυμούς. Επίσης ευπρόσδεκτα είναι  παιδικά ρούχα, παπούτσια, τετράδια, στιλό και μολύβια, μπογιές και είδη ζωγραφικής, καθώς  και παιχνίδια. Χρειάζονται επίσης δάσκαλους για μαθήματα αγγλικών  για μικρούς και μεγάλους.

 
Τα σχολεία μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα «ένα μήλο, ένα πορτοκάλι κι ένα παιχνίδι», συγκεντρώνοντας  σε τρία μεγάλα καλάθια τα φρούτα και τα παιχνίδια που θα φέρουν  οι μαθητές από το σπίτι τους και να συνεννοούνται μαζί μας για να τα  παραδώσουν.


Αν μπορείτε να προσφέρετε οποιαδήποτε βοήθεια, εθελοντική εργασία στα μαθήματα ή στην κουζίνα ή να συγκεντρώσετε τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης,  επικοινωνήστε  μαζί μας στο τηλ.  210.3387427 για συνεννόηση ή  στείλτε μήνυμα στο diktio1@gmail.com για να συμμετάσχετε στην ομάδα εθελοντών του Δικτύου που βρίσκεται στη Samaria κάθε εβδομάδα.

 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας