Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-02 15:06:34 +0200 Συνέντευξη τύπου για το παραμύθι « Η Πεντάμορφη και το Τέρας» στον πάγο. Η Πεντάμορφη και το Τέρας

Η Πεντάμορφη και το Τέρας

Η Πεντάμορφη και το Τέρας 470 900
Τη Δευτέρα 07 Φεβρουαρίου 2011 στην αίθουσα Pacific του ξενοδοχείου NJV Plaza δόθηκε η συνέντευξη τύπου για την παράσταση «Η Πεντάμορφη και το Τέρας»

Στην Συνέντευξη Τύπου παρεβρίσκονταν ο κ. Julian Deplidge, Καλλιτεχνικός Διευθυντής της παράστασης, ο κ. Αλέξης Κωστάλας, που είχε τον συντονισμό της συνέντευξης και η κα Βάνα Λαβίδα, από το MDA Ελλάς. 

Τα έσοδα από τις παραστάσεις στην Αθήνα θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών του MDA Hellas, Σωματείου για τη Φροντίδα Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις

Η MDA Hellas είναι ένας διεθνής οργανισμός με 185 σταθμούς σε ολόκληρο τον κόσμο και μια βασική φιλοσοφία: «Δεν υπάρχει ασθένεια που δεν θεραπεύεται, μόνο ασθένεια για την οποία δεν έχει βρεθεί ακόμα η θεραπεία». Σκοπός του MDA Ελλάς είναι να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης των ατόμων που πάσχουν, συλλέγοντας στοιχεία για όλους τους ασθενείς στην Ελλάδα, ενημερώνοντας το ευρύ κοινό για την ασθένεια και εξασφαλίζοντας οικονομικούς πόρους αναγκαίους να συνεισφέρουν στην εκπαίδευση εξειδικευμένου ιατρικού προσωπικού, στη δημιουργία κατάλληλης ιατρικής υποδομής και στην ανάπτυξη της έρευνας.

Η πεντάμορφη και το τέρας

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας