Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-11-02 12:31:10 +0200 Για παιχνίδια εντός και εντός του σπιτιού 8 αγαπημένες φθινοπωρινές δραστηριότητες για γονείς και παιδιά

8 αγαπημένες φθινοπωρινές δραστηριότητες για γονείς και παιδιά

8 αγαπημένες φθινοπωρινές δραστηριότητες για γονείς και παιδιά 470 900
Εύκολες δραστηριότητες για γονείς και παιδιά για την πιο μελαγχολική εποχή του χρόνου.

Το φθινόπωρο πλησιάζει, ο καιρός γίνεται πιο βροχερός και τα παιδιά μαζεύονται σιγά σιγά στο σπίτι. Ένα μεγάλο θέμα είναι πώς θα τα απασχολήσετε τώρα που, λόγω καιρού και σχολείου, θα μπορούν να είναι λιγότερες ώρες έξω από το σπίτι. Σας προτείνουμε λοιπόν 10 αγαπημένες φθινοπωρινές δραστηριότητες για παιδιά και γονείς, για εντός και εκτός σπιτιού.

1. Μαζέψτε από το πάρκο κίτρινα ξερά φύλλα και στολίστε το σπίτι σας για να δώσετε ένα ωραίο φθινοπωρινό στυλ. Μπορείτε για παράδειγμα να φτιάξετε γιρλάντες από ξερά φύλλα ή να καρφιτσώσετε τα φύλλα στις κουρτίνες.

2. Μαζέψτε φύλλα και κουκουνάρια και στολίστε τα ράφια ή τα καλάθια.

3. Βρέχει; Οργανώστε πικνικ στο σαλόνι με σνακς που θα ετοιμάσουν τα παιδιά.

4. Μείνετε όλη μέρα με τις πιζάμες και ζωγραφίστε, μαγειρέψτε, παίξτε επιτραπέζια ή βάλτε τα παιδιά να βοηθήσουν στις δουλειές του σπιτιού, πχ στο ξεσκόνισμα. Εκείνα θα το δουν ως παιχνίδι και εσείς θα έχετε μια δουλειά λιγότερη για το γενικό καθάρισμα.

5. Φτιάξτε μηλόπιτα, το κλασσικό φθινοπωρινό γλυκό. Θα μυρίσει το σπίτι μήλο και κανέλα. Εναλλακτικά, αν θέλετε να εμπλακούν τα παιδιά περισσότερο στη διαδικασία, μπορείτε να φτιάξετε κουλουράκια κανέλας.

6. Φουσκώστε πορτοκαλί μπαλόνια για να μπείτε σε φθινοπωρινό mood.

7. Βγείτε βόλτα στο πάρκο και φωτογραφίστε φθινοπωρινές εικόνες.

8. Μάθετε στα παιδιά σας τα λουλούδια και τα φρούτα του φθινοπώρου. Θα χαρούν πολύ θα τα αναγνωρίσουν αργότερα στην αγορά ή το πάρκο.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας