Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-10-25 09:55:10 +0300 Η πριγκίπισσα Έλενα του Άβαλορ κάνει το βασιλικό της ντεμπούτο στο Disney Channel αυτόν τον Οκτώβριο Η Έλενα του Άβαλορ

Η Έλενα του Άβαλορ

Η Έλενα του Άβαλορ 470 900
Έτοιμη για νέες περιπέτειες, η Έλενα ξεκινά το «ταξίδι» της στο μαγικό κόσμο του Άβαλορ, εμπνέοντας δυναμισμό στις μικρές τηλεθεάτριες.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο Σάββατο 29 Οκτωβρίου και θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στο Disney Channel.

Η σειρά εξιστορεί την ζωή της Έλενας, μιας γενναίας και περιπετειώδους έφηβης όπου ύστερα από πολλές δυσκολίες, απελευθερώνεται και καταφέρνει να σώσει το βασίλειό της από την κακιά και πεινασμένη για εξουσία μάγισσα. Με τη σειρά της, ως διάδοχος του θρόνου, πρέπει να μάθει να διοικεί το βασίλειό της ως πριγκίπισσα, έως ότου μεγαλώσει αρκετά για να γίνει βασίλισσα. Στο ρόλο της πρέπει να είναι προετοιμασμένη να αντέχει τις δυσκολίες, αλλά και να συμπονά το λαό της.

Η Έλενα του Άβαλορ είναι ευαίσθητη αλλά και δυναμική, γλυκιά, δίκαιη και πάνω απ’ όλα μία σωστή αρχηγός – όπως όλοι οι σπουδαίοι ηγέτες.

Το τραγούδι των τίτλων της σειράς «Η Έλενα του Άβαλορ» ερμηνεύει η αγαπημένη σε όλους Μαλού και είναι σίγουρο ότι θα σας συναρπάσει! 


Στο πρώτο επεισόδιο με τίτλο Πρώτη Ημέρα Εξουσίας (το ερχόμενο Σάββατο)  η Έλενα στέφεται πριγκίπισσα και σώζει την αδελφή της, Ίζαμπελ, από τα Νόμπλινς, τα μικρά ξωτικά πλάσματα σε δυσανάλογα σχήματα, εμπνευσμένα από το μύθο peuchen της Χιλής.


Μη χάσετε την πρεμιέρα της σειράς «Η Έλενα του Άβαλορ» αυτό το Σάββατο 29 Οκτωβρίου το πρωί, στο Disney Channel!
 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας