Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-12-13 12:15:56 +0200 Ας μην ξαφνιαστούμε αν το κρυολόγημα μας επισκεφθεί μέχρι και 10 φορές το χρόνο! Αχ, αυτά τα κρυολογήματα!

Αχ, αυτά τα κρυολογήματα!

Αχ, αυτά τα κρυολογήματα! 470 900
Ας μην ξαφνιαστούμε αν το κρυολόγημα μας επισκεφθεί μέχρι και 10 φορές το χρόνο!

Πού οφείλεται το κρυολόγημα;
Το κρυολόγημα οφείλεται σε ιούς (μικροσκοπικούς παθογόνους μικροοργανισμούς) που μεταδίδονται με απλούστατο τρόπο, δηλαδή με το βήχα και το φτέρνισμα.

Ποια είναι τα συμπτώματα;
· Συνάχι, δηλαδή υγρό που βγαίνει από τη μύτη και που αρχικά είναι λεπτόρρευστο και διαυγές και σταδιακά γίνεται πυκνό και κιτρινοπράσινο, το οποίο είναι ένδειξη της ενεργοποίησης του ανοσοποιητικού.
· Φτέρνισμα.
· Πυρετός 38,3-38,9 που κάνει την εμφάνισή του συνήθως το απόγευμα.
· Μειωμένη όρεξη.
· Μάτια κόκκινα.
· Πόνος στο λαιμό και δυσκολία στην κατάποση.
· Βήχας.
· Ανησυχία.
· Διογκωμένοι λεμφαδένες.
Τα συμπτώματα συνήθως διαρκούν 3-4 μέρες και κατόπιν υποχωρούν.

Πότε πρέπει να πάω το παιδί μου στον γιατρό;
Αν τα συμπτώματα υποχωρήσουν μετά από 3-4 ημέρες δεν υπάρχει λόγος να πάμε το παιδί μας στον γιατρό. Σε περίπτωση που εξακολουθήσουν, τότε καλούμε τον γιατρό. 


Προσοχή! Αν πρόκειται για μωρό μικρότερο των τριών μηνών, καλούμε τον γιατρό αμέσως μόλις εκδηλωθούν τα συμπτώματα, ειδικά αν αυτά περιλαμβάνουν θορυβώδη αναπνοή του παιδιού, δυσκολία στην αναπνοή, μελανά χείλη ή νύχια των χεριών, πολλές, παχύρρευστες εκκρίσεις από τη μύτη, έντονο βήχα, πόνο στο αυτί, υψηλό πυρετό, έντονη ανησυχία ή νωθρότητα του παιδιού. 

Υπάρχει θεραπεία;
Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει θεραπεία για το κρυολόγημα. Αυτό που χρειάζεται το παιδί και θα έχει σημαντικά αποτελέσματα είναι η ξεκούραση, τα άφθονα υγρά και τα αντιπυρετικά στη δοσολογία που θα μας υποδείξει ο παιδίατρος. Αν η μύτη του παιδιού είναι πολύ βουλωμένη, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φυσιολογικό ορό σε αμπούλες που τις προμηθευόμαστε από το φαρμακείο χωρίς ιατρική συνταγή.

Αν το παιδί που έχει κρυολόγημα είναι μικρότερο των τριών ετών, η πρόληψη βοηθά περισσότερο από την οποιαδήποτε άλλη επέμβαση. Κρατάμε το παιδί μας μακριά από ανθρώπους που έχουν συμπτώματα κρυολογήματος. Αν το παιδί μας πηγαίνει στον παιδικό σταθμό, του εξηγούμε επιπλέον ότι πρέπει να καλύπτει το στόμα του όταν βήχει και ότι πρέπει να φτερνίζεται μακριά από τους άλλους. Επίσης, φροντίζουμε να πλένει καλά και συχνά τα χέρια του.

Σας προτείνουμε! 

'Εχουμε την άμεση & 100% φυσική ασπίδα κατά των ιώσεων και του κοινού κρυολογήματος.

Tο Nasaleze Cold & Flu Blocker (στα φαρμακεία) αποτελεί έναν κλινικά αποδεδειγμένο, 100% φυσικό συνδυασμό εκνεφώματος σκόνης φυσικής κυτταρίνης & εκχυλίσματος άγριου σκόρδου για άμεση και αποτελεσματική προστασία από αερομεταφερόμενους ιούς και μικρόβια.

Κλινικές μελέτες απέδειξαν ότι ο εμπλουτισμός της βλέννης στη ρινική κοιλότητα με φυσικό τρόπο εμποδίζει την είσοδο των μικροβίων από τη μύτη. Το Nasaleze Cold & Flu Blocker μόλις εισέρχεται στη μύτη, σχηματίζει ένα διάφανο στρώμα στα τοιχώματα της ρινικής κοιλότητας που εγκλωβίζει στην επιφάνεια του τα εισερχόμενα σωματίδια, εμποδίζοντας την είσοδό τους στον οργανισμό.

Το Nasaleze Cold & Flu Blocker είναι το μοναδικό, οργανικό προϊόν που υποστηρίζει τις φυσιολογικές λειτουργίες ενισχύοντας συγχρόνως τους μηχανισμούς άμυνας της ρινικής κοιλότητας. Εμποδίζει ιούς και μικρόβια που υπάρχουν στον αέρα να εισβάλουν στον οργανισμό από τη μύτη. Το Nasaleze Cold & Flu Blocker προσφέρει εκτός από την προστασία από ιώσεις και όλες τις ωφέλιμες ουσίες του σκόρδου.

Περισσότερα εδώ 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας