Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-09-12 13:30:44 +0300 Μία ιδιαίτερη εμφάνιση που κέρδισε τις εντυπώσεις! Τρίδυμα κοριτσάκια φόρεσαν διαφορετικό χρώμα κορδέλα για να τα ξεχωρίζουν την πρώτη μέρα στο σχολείο!

Τρίδυμα κοριτσάκια φόρεσαν διαφορετικό χρώμα κορδέλα για να τα ξεχωρίζουν την πρώτη μέρα στο σχολείο!

Τρίδυμα κοριτσάκια φόρεσαν διαφορετικό χρώμα κορδέλα για να τα ξεχωρίζουν την πρώτη μέρα στο σχολείο! 470 900
Η Ffion, η Maddison και η Paige είναι αδερφές, τρίδυμες και ολόιδιες μεταξύ τους! Την πρώτη μέρα στο σχολείο κατάφεραν να ξεχωρίσουν!

Τα πανομοιότυπα τρίδυμα δεν είναι κάτι που συναντάμε καθημερινά. Οι μικρές Ffion, Maddison και Paige γεννήθηκαν πριν από 6 χρόνια και από την πρώτη στιγμή έμοιαζαν σαν ... τρεις σταγόνες νερό! Από πολύ νωρίς οι δύο γονείς Karen και Ian κατάλαβαν ότι έπρεπε να βρούν έναν τρόπο να ξεχωρίζουν τις κόρες τους και τα διαφορετικά χρώματα ήταν η τέλεια ιδεά.

Τα τελευταία έξι χρόνια, το κάθε ένα από τα τρίδυμα κορίτσια έχει το δικό του χρώμα ανάλογα με το αρχικό του ονομόματός τους! Η Ffion το φούξια (fuschia), η Maddison το πράσινο της μέντας (mint) και η Paige το μωβ (purple)

H πρώτη μέρα στο σχολείο, όπως για κάθε παιδί έτσι και για τις τρεις αδερφούλες, είναι πολύ σημαντική. Προκειμένου να τις ξεχωρίζουν οι δάσκαλοι, η Karen και ο Ian έβαλαν στις κόρες του κορδέλες ανάλογα με τα χρώματά τους.

Τα τρίδυμα κοριτσάκια όπως ήταν αναμενόμενο έκλεψαν τόσο τις εντυπώσεις στο σχολείο όσο και στο διαδίκτυο!

Πηγη: dailymail.co.uk
 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας