Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-11-24 12:32:45 +0200 Η νύφη που θήλασε το μωρό της την ώρα του ... γάμου! Και γάμος και θηλασμός!

Και γάμος και θηλασμός!

Και γάμος και θηλασμός! 470 900
Η νύφη που θήλασε το μωρό της την ώρα του ... γάμου!

Η Christina Torino-Benton είναι μία νέα μαμά που πρόσφατα ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της και έχει κάθε λόγο να της μείνει αυτή η μέρα αξέχαστη. 

Την ώρα του μυστηρίου και λίγο πριν πει το περίφημο "δέχομαι", το εννέα μηνών κοριτσάκι της άρχισε να κλαίει και να γκρινιάζει. Το μητρικό ένστικτο λειτούργησε αμέσως, πήρε το μωρό της αγκαλιά και άρχισε να το θηλάζει. Αν και η κίνηση αυτή εξέπληξε τους καλεσμένους, η νέα μαμά δεν πτοήθηκε και όταν λίγα λεπτά αργότερα το μωρό αποκοιμήθηκε, το μυστήριο συνεχίστηκε κανονικά! 

Η φωτογράφος του γάμου, Lena Nimmons, πρόλαβε να απαθανατίσει τις μοναδικές αυτές στιγμές και τις τελευταίες μέρες οι φωτογραφίες της Christina και της κόρης της, κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

"Δε μου φάνηκε καθόλου περίεργο! Ο θηλασμός είναι μία τόσο συνηθισμένη διαδικασία για εμένα που η μόνη διαφορά ήταν ότι είχα διαφορετικό outfit από ότι συνήθως!

Χάρηκα που δημοσιεύτηκαν αυτές οι φωτoγραφίες. Με αυτόν τον τρόπο θέλω να παρακινήσω τις νέες μητέρες να νιώθουν άνετα να θηλάσουν οπουδήποτε, ακόμα και στον ίδιο τους το γάμο!" είπε η νύφη και μαμά. 


 

Δείτε εδώ νυφικά φορέματα αποκλειστικά για μέλλουσες μαμάδες!

Πηγή: today.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας