Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-05-20 13:57:31 +0300 Τα πρώτα δύο καταστήματα στο City Link και στο Golden Hall με αποκλειστική διάθεση των μοναδικών ρούχων της Yellowsub Yellowsub

Yellowsub

Yellowsub 470 900
Τα πρώτα δύο καταστήματα στο City Link και στο Golden Hall με αποκλειστική διάθεση των μοναδικών ρούχων της Yellowsub

Το υποβρύχιο της Yellowsub ξεκινάει το συναρπαστικό του ταξίδι από τα ολοκαίνουρια corners στo Attica, City Link και Golden Hall. Τα ειδικά διαμορφωμένα corners θα είναι τα πρώτα σημεία πώλησης στην Ελλάδα που θα διαθέτουν αποκλειστικά και μόνο τις δημιουργίες της Yellowsub. 

Οι επισκέπτες που θα περιηγηθούν στον εντυπωσιακό χώρο των corners της Yellowsub, θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τη Συλλογή  Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016 για εμφανίσεις που ξέρουν να ξεχωρίζουν. Η νέα συλλογή εμπνέεται από τα χρώματα, παίζει με τους συνδυασμούς και δημιουργεί συναισθήματα. Αναπάντεχοι συνδυασμοί, διαφορετικές υφές, λεπτομέρειες που διαφοροποιούν το κάθε σχέδιο της συλλογής, δημιουργούν προτάσεις μοναδικών εμφανίσεων για παιδιά με χαρακτήρα και ισχυρή προσωπικότητα που εκφράζονται μέσα από κάθε τους επιλογή.

Επισκεφθείτε και εσείς τα πολυκαταστήματα του Attica στο City Link και στο Golden Hall για να ανακαλύψετε τη δημιουργικότητα και την πρωτοτυπία στο παιδικό ρούχο. Για γονείς που θέλουν τα παιδιά τους να νιώθουν ξεχωριστά και για παιδιά που θέλουν δημιουργούν από τα πρώτα τους βήματα!
 

Ακολουθήστε τη Yellowsub

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας