Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-05-19 12:34:13 +0300 Αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά του νονού του, Ανδρέα Γεωργίου. Mια τρυφερή αγκαλιά

Mια τρυφερή αγκαλιά

Mια τρυφερή αγκαλιά 470 900
Αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά του νονού του, Ανδρέα Γεωργίου.

Ο γοητευτικός Αχιλλέας από την επιτυχημένη σειρά Μπρούσκο έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός σε Ελλάδα και Κύπρο. Μπορεί στη σειρά ο Ανδρέας Γεωργίου να έγινε πρόσφατα μπαμπάς, στη πραγματικότητα όμως, σε λίγους μήνες θα γίνει ... νονός!

Η Πανίτσα Χατζηαράπη, συνάδελφος και φίλη του ηθοποιού, έγινε για πρώτη φορά μαμά πριν λίγες μέρες και ο τηλεοπτικός Αχιλλέας είχε ήδη φροντίσει πριν μερικούς μήνες να ανακοινώσει ότι θα είναι ο νονός του μωρού!

Χθες το βράδυ ο ηθοποιός μοιράστηκε μια τρυφερή φωτογραφία που έχει ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ξαπλωμένος στον καναπέ έχει στην αγκαλιά του το νεογέννητο βαφτιστήρι του και κοιμούνται αγκαλίτσα!

 

Μόλις ήρθε ο νονός απο το γύρισμα να κοιμηθούμε αγκαλίτσα... #babylove #theodoros

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Andreas Geo (@georgiou82) στις

 

Ο Ανδρέας Γεωργίου, δεν είναι η πρώτη φορά που θα γίνει νονός. Ο  Ανδρέας Γεωργίου βάφτισε μια από τις δύο κόρες του φίλου του Δημήτρη Τόκαρη, τη μικρή Στεφανία.

 

Η παρουσία του νονού στην ζωή ενός παιδιού είναι ιδιαιτέρως σημαντική. Ο πνευματικός πατέρας ή η πνευματική μητέρα πρέπει να είναι δίπλα στο παιδί σε όλες τις μεταβατικές στιγμές του παιδιού. Από τα πρώτα του βήματα, μέχρι τις πρώτες λέξεις. Ο  νονός και η νονά δεν είναι άτομα που πρέπει να είναι παρόντα μόνο στις γιορτές και στα γενέθλια. Για το λόγο αυτό η επιλογή του νονού είναι πολύ σημαντική από τη μεριά των γονιών. Παράλληλα, αν σας ζητηθεί να βαφτίσετε ένα μωρό, πρέπει να είστε σίγουροι πως θα είστε δίπλα του πάντα! 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας