Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-02-17 12:00:00 +0200 5 πράγματα που κάνουν τα μωρά στη μήτρα και οι περισσότεροι αγνοούμε! Ενδομήτρια ζωή: 5 πράγματα που δεν ξέραμε ότι κάνουν τα μωρά στη μήτρα

Ενδομήτρια ζωή: 5 πράγματα που δεν ξέραμε ότι κάνουν τα μωρά στη μήτρα

Ενδομήτρια ζωή: 5 πράγματα που δεν ξέραμε ότι κάνουν τα μωρά στη μήτρα 470 900
5 πράγματα που κάνουν τα μωρά στη μήτρα και οι περισσότεροι αγνοούμε!

Η εγκυμοσύνη είναι ένα ταξίδι μοναδικό! Η ζωή του μωρού μας ξεκινάει ήδη μέσα από τη μήτρα, στην οποία κάνει πράγματα που δε μας περνούσαν καν από το μυαλό.

Τα μωρά στη μήτρα...

... χαμογελούν
Είναι αλήθεια! Τα μωρά χαμογελούν ήδη από την 26η εβδομάδα κύησης, δηλαδή 14 ολόκληρες εβδομάδες πριν γεννηθούν και αυτό το αποδεικνύουν τα δεκάδες υπερηχογραφήματα που έχουν απαθανατίσει τα μοναδικά αυτά χαμόγελα. 

...έχουν ανοιχτά ματάκια
Περίπου στην 28η εβδομάδα, το μωρό μας μπορεί να ανοίξει τα μάτια του. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν πολλά για να δει αλλά θα συνειδητοποιήσουμε ότι αντιδρά στο φως κάτι που θα καταλάβουμε ήδη από την 15η εβδομάδα.  

...έχουν λόξυγγα
Τα μωρά έχουν λόξυγγα πριν καν γεννηθούν. Μην αγχώνεστε, είναι λογικό να μην έχετε καταλάβει κάτι τέτοιο, καθώς οι περισσότερες μέλλουσες μανούλες είναι πιθανό να μην νιώσουν τον λόξυγγα του μωρού καθόλου τους εννέα μήνες της εγκυμοσύνης τους. Αν παρόλα αυτά είστε από τις τυχερές, αυτό μάλλον θα συμβεί το τρίτο τρίμηνο

...μπορούν να γευτούν το φαγητό
Τα μωρά αρχίζουν να δείχνουν την προτίμησή τους σε συγκεκριμένες τροφές ήδη από την 15η εβδομάδα και αυτό μέσω του αμνιακού υγρού. Όσο πιο γλυκιά είναι η τροφή που καταναλώνει η μαμά τόσο περισσότερο αμνιακό υγρό καταναλώνει το μωρό.

...κλαίνε!
Και όμως, τα μωρά κλαίνε πριν καν γεννηθούν και αυτό έχει αποδειχθεί και επίσημα, με τη χρήση ειδικής τεχνολογίας με υπερήχους! 

Πηγή: momjunction.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας