Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-04-22 12:24:24 +0300 Η βασίλισσα Elizabeth μοιράζεται μαζί μας οικογενειακές φωτογραφίες που έχει τραβήξει η ίδια. Η Βασίλισσα Ελισάβετ σε ρόλο... φωτογράφου!

Η Βασίλισσα Ελισάβετ σε ρόλο... φωτογράφου!

Η Βασίλισσα Ελισάβετ σε ρόλο... φωτογράφου! 470 900
Η βασίλισσα Elizabeth μοιράζεται μαζί μας οικογενειακές φωτογραφίες που έχει τραβήξει η ίδια.

Είναι ίσως το πιο αγαπητό πρόσωπο στην Αγγλία. Η Βασίλισσα Elizabeth φέτος έκλεισε τα ενενήντα και όλο το Ηνωμένο Βασίλειο το γιορτάζει! Κάτι που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουμε για τη βασίλισσα της Αγγλίας, είναι το πάθος της για τη φωτογραφία. 

Ο πρώτος που κατάλαβε αυτήν της την αγάπη, ήταν ο πατέρας της. Πριν από πολλά χρόνια, λίγο πριν ξεσπάσει ο δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, ο βασιλιάς George II της έδωσε μία φωτογραφική μηχανή. Την πρώτη της φωτογραφική μηχανή!  Η μετέπειτα βασίλισσα της Αγγλίας τη λάτρεψε και δεν την αποχωριζόταν ποτέ και όταν αργότερα έκανε οικογένεια, για χρόνια ολόκληρα, αυτή η μηχανή κατέγραφε τις οικογενειακές τους στιγμές.

Χθες, με αφορμή τα 90α γενέθλια της βασίλισσας Elizabeth, κάποιες από αυτές τις φωτογραφίες δόθηκαν στη δημοσιότητα! Ο πρίγκιπας Charles, χρόνια πίσω, παίζει στην εξοχή, η βασίλισσα Elizabeth χαμογελάει ανέμελη στο φωτογραφικό φακό και παίζει με τα παιδιά της, η πριγκίπισσα Diana με τους μικρούς τότε William και Harry και πολλές πολλές ακόμα φωτογραφίες κίνησαν την περιέργεια όλων μας!

Ο πρίγκιπας Charles τα πρώτα χρόνια της ζωής του παίζει ανέμελος στην αυλή του παλατιού

 

Η πριγκίπισσα Margaret κάθεται στο καροτσάκι, η πριγκίπισσα Elizabeth την σπρώχνει και ο πρίγκιπας Charles τις κοιτάει με περιέργεια!

 

Ο πρίγκιπας Charles σε μία παιδική Rolls Royce και δίπλα του η πριγκίπισσα Anne

 

Μία ακόμα φωτογραφία από τις ξέγνοιαστες στιγμές της βασιλικής οικογένειας

 

Ο Charles και η Anne μόλις βγήκαν από τη θάλασσα και παίζουν ανέμελοι

 

Ο πρίγκιπας Charles αποδεικνύει ότι ακόμα και όταν μεγάλωσε, έκρυβε ένα παιδί μέσα του

\

 

Η βασίλισσα της Αγγλίας χαμογελάει στο φωτογραφικό φακό

 

Η βασίλισσα Elizabeth απολαμβάνει το πρωινό της στον κήπο του παλατιού με τους γονείς της, George II και Elizabeth Bowes

 

H πριγκίπισσα Diana κρατάει στην αγκαλιά της το νεογέννητο Harry.

Πηγή: dailymail.co.uk

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας