Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-04-14 12:02:46 +0300 Η φωτογραφία μιας μαμάς που κοιμάται στην κούνια με το μωρό της έγινε ... viral. Η ιστορία πίσω από τη φωτογραφία

Η ιστορία πίσω από τη φωτογραφία

Η ιστορία πίσω από τη φωτογραφία 470 900
Η φωτογραφία μιας μαμάς που κοιμάται στην κούνια με το μωρό της έγινε ... viral.

Η φωτογραφία της μητέρας που μπήκε μέσα στην κούνια της κόρης και κοιμούνται αγκαλιά έγινε μέσα σε λίγη ώρα viral. Οι γονείς συγκινήθηκαν όχι τόσο με αυτό που έβλεπαν, αλλά με την ιστορία πίσω από τη φωτογραφία.  Η 28χρόνη Dayna Mager, επαγγελματίας φωτογραφός ανέφερε στην εφημερίδα TODAY, πως το όμορφο αυτό στιγμιότυπο τράβηξε ο σύζυγός της όταν βρήκε τις δύο γυναίκες της ζωής του, μέσα στην κούνια.

"Ήταν μια τόσο κουραστική ημέρα. Το μόνο που ήθελα ήταν να κοιμηθώ. Αποφάσισα να μπω στην κούνια μαζί με την μικρή και να κοιμηθούμε αγκαλιά".


"Αυτό έγινε πριν από μερικές εβδομάδες. Ναι, σκαρφάλωσα και μπήκα μέσα στην κούνια της μικρής, με την ελπίδα να την απαλύνω από το κλάμα της. Όταν ο σύζυγός μου επέστρεψε από τη δουλειά, με τράβηξε φωτογραφία. Όταν την είδα, θυμήθηκα την υπόσχεση που της είχα δώσει. 
Ήταν η πρώτη φορά που έπρεπε να αφήσουμε τη μικρή εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων. Εκεί, ένας ιεραπόστολος, αφηγήθηκε μια ιστορία που με σόκαρε. Μια ιστορία που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μου. 
Ο ιεραπόστολος, βρισκόταν σε ένα ορφανοτροφείο στην Ουγκάντα. Δεν ήταν η πρώτη φορά που περπατούσε στους διαδρόμους του. Αυτή η φορά όμως ήταν διαφορετική. Μπήκε μέσα στο δωμάτιο όπου φιλοξενούνταν 100 μωρά. Η σιωπή του δωματίου ήταν εκκωφαντική. Τόσο που δεν δίστασε να ρωτήσει "Γιατί αυτά τα μωρά δεν κλαίνει;". H απάντηση ήταν σοκαριστική από την υπεύθυνη

"Ύστερα από μια εβδομάδα περίπου που είναι εδώ. Μια εβδομάδα κλάματος και λυγμού, τελικά σταμάτανε τα κλαίνε. Συνειδητοποιούν πως δεν πρόκειται να έρθει κανείς για αυτά να τα ησυχάσει. Όχι μετά από δέκα λεπτά, μια ώρα ή δύο ... αλλά ίσως και ποτέ!" 


Αυτή η απάντηση με σόκαρε. ΈΣΠΑΣΑ. Η καρδιά μου ράγισε. Θα μπορούσα να είμαι εκεί να μαζεύω τα κομμάτια μου. Αντίθετα ... έδωσα στον εαυτό μου μια υπόσχεση. Πως δεν θα αφήσω ποτέ το παιδί μου.

"Θα είμαι για πάντα δίπλα της. Πάντοτε! Στην πρώτη της ατυχία, στην πρώτη της απογοήτευση. Θα είμαστε πάντα δίπλα της να της κρατάμε το χέρι. Θα της δίνουμε κάθε μέρα την ευκαιρία να παίρνει τις δικές της αποφάσεις και θα είμαστε δίπλα της όποιες και αν είναι αυτές. Θα της διδάξουμε πως ακόμη και αν δακρύσει, τα δάκρυα δεν είναι κακό. Είναι καλό να αισθάνεσαι, ακόμη και πόνο! Εμείς θα είμαστε πάντα για αυτή, το ασφαλές μέρος της, η κρυψώνα της. Πάντα θα έχουμε μια αγκαλιά που θα την περιμένει!"

Πηγή: today.com
 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας