Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-12-15 11:09:30 +0200 Μαμά θηλάζει τις κόρες της ταυτόχρονα και στέλνει το δικό της μήνυμα για το θηλασμό. Ταυτόχρονος θηλασμός

Ταυτόχρονος θηλασμός

Ταυτόχρονος θηλασμός 470 900
Μαμά θηλάζει τις κόρες της ταυτόχρονα και στέλνει το δικό της μήνυμα για το θηλασμό.

Η Chelsea Craig είναι μαμά δύο κοριτσιών, τριών και ενός έτους αντίστοιχα. Ο θηλασμός για αυτήν, τουλάχιστον τους πρώτους 12 μήνες, ήταν κάτι αυτονόητο και έτσι όταν η Emilynn ήρθε στον κόσμο ήταν κάτι δεδομένο και αναπόφευκτο στην καθημερινότητά της. 

"Δεν είχα σκοπό να θηλάζω και τις δύο κόρες μου μαζί. Όταν όμως γέννησα την Emilynn και τη θήλαζα αρκετές φορές τη μέρα, ήθελα και η μεγάλη μου κόρη Addilynn να είναι παρούσα σε αυτές της στγμές."

Η φωτογράφος Mae Burke απαθανατίζει τις τρυφερές στιγμές της Chelsea με τις κόρες της δίπλα στη θάλασσα γιατί όπως χαρακτηριστικά είπε η νέα μαμά, "ήθελα να μας φωτογραφίσει να απολαμβάνουμε τη ζωή"

Οι φωτογραφίες της μαμάς με τις κόρες της δεν άρεσαν σε όλους και η Chelsea έδωσε τη δική της απάντηση. "Τα οφέλη του θηλασμού είναι πολλά και αυτό είναι δεδομένο. Ο διπλός θηλασμός φέρνει τις κόρες μου πιο κοντά αλλά ταυτόχρονα δένει και εμένα περισσότερο μαζί τους. Δε θηλάζω για να αποδείξω κάτι ούτε θηλάζω για εμένα. Θηλάζω για τις κόρες μου."

"Όταν λέω σε φίλους και γνωστούς ότι θηλάζω και τις δύο, δεν το πιστεύουν και οι περισσότεροι νομίζουν ότι άκουσαν λάθος!"

Πηγή: dailymail.co.uk

Σχόλια

Neutral avatar
  • Boy avatar
    matina_18 31 Μαρτίου, 2016 11:47 π.μ.

    θηλαζεις επειδη ΕΣΥ δε μπορεις να το σταματησεις...οχι για τις κορες σου δε τις προσφερεις τοσα οσα στην αρχη...

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας