Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-02-25 13:20:31 +0200 Πόνος στα πλευρά, καούρες, απώλεια μνήμης... Οι αλήθειες της εγκυμοσύνης από μία μέλλουσα μαμά! Η άλλη όψη της εγκυμοσύνης

Η άλλη όψη της εγκυμοσύνης

Η άλλη όψη της εγκυμοσύνης 470 900
Πόνος στα πλευρά, καούρες, απώλεια μνήμης... Οι αλήθειες της εγκυμοσύνης από μία μέλλουσα μαμά!

Δύο χρόνια πριν, ο κόσμος της Sigourney Cantelo ήταν γεμάτος λάμψη, ομορφιά, μόδα και επαγγελματικά ραντεβού. Σαν αρχισυντάκτρια της αυστραλιανής Vogue άλλωστε, δε θα μπορούσε να είναι διαφορετικά! 

Σήμερα, έχει το δικό της site ομορφιάς, beauticate.com, στο οποίο γράφει θέματα διαφορετικά από ότι έχουμε συνηθίσει. Συμβουλές εύκολες και δοκιμασμένες, βίντεο και λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητας. 

Η Sigoutnry Cantelo σε λίγους μήνες θα γίνει για δεύτερη φορά μαμά και αποφάσισε να μοιραστεί με τους αναγνώστες της, τις σκέψεις και τις εμπειρίες μίας μαμάς. Για αυτό το λόγο δημιούργησε το δικό της κανάλι στο youtube στο οποίο θα ανεβάζει βίντεο σχετικά με την πραγματικότητα της μητρότητας, αλλά και της εγκυμοσύνης. 

"Μιλάω για τις αλήθειες της εγκυμοσύνης. Κάθε εβδομάδα αγοράζω όλο και μεγαλύτερο μέγεθος εσώρουχα και πολλές φορές λιγουρεύομαι αβοκάντο στο τοστ μου!"

"Σε όλο αυτό θέλω να είμαι ο εαυτός μου. Δεν θα έχει μοντάζ, δεν θα έχει προετοιμασίες και μακιγιάζ. Θα είναι μία ματιά στην καθημερινότητα μίας μαμάς αλλά και μίας μέλλουσας μαμάς. Τόσο απλά, τόσο αληθινά"

Μέσω των βίντεό της, η Sigourney θέλει να θίξει θέματα που μπορεί να έχουν προβληματίσει πολλές μαμάδες και να μοιραστεί μαζί τους συναισθήματα, εμπειρίες και συμβουλές. Ένα από τα πρώτα βίντεο που ανέβασε, έχει να κάνει με αυτά που κανένας συνήθως δεν λέει για την εγκυμοσύνη. Ο έντονος πόνος στα πλευρά, η μνήμη που αρκετά συχνά νιώθει να την εγκαταλείπει και το... ρέψιμο είναι μόνο μερικά από αυτά!

"Με ενθουσιάζει η ιδέα να συνδυάσω την δουλειά μου και την οικογένειά μου σε ένα! Τα αγαπάω τόσο πολύ και τα δύο και πραγματικά νιώθω ότι έχω τόσα να μοιραστώ με τις γυναίκες!"

Πηγή: dailymail.co.uk

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας