Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-07-07 13:13:56 +0300 5+1 πράγματα που αγαπάμε στα μωρά! 5+1 υπέροχες στιγμές με το μωρό μας

5+1 υπέροχες στιγμές με το μωρό μας

5+1 υπέροχες στιγμές με το μωρό μας 470 900
5+1 πράγματα που αγαπάμε στα μωρά!

Υπάρχει μια ανεξήγητη μαγεία που κανείς δεν μπορεί να περιγράψει από που προέρχεται, όταν κοιτά ένα νεογέννητο. Είναι αυτό το γλυκό συναίσθημα, αυτή η αγαλλίαση που καταλήγει σε ένα αχνό χαμόγελο πριν καν το καταλάβουμε! Και έπειτα απορούμε. Πώς γίνεται αυτό το μικροσκοπικό πλασματάκι να μας προκαλεί τόσο δυνατά και όμορφα συναισθήματα; Και όμως, γίνεται για 5+1 λόγους

1. Τα δαχτυλάκια του ποδιού τους και οι πατουσίτσες τους, πόλος έλξης για όλους, ακόμη και τα καλοσχηματισμένα δαχτυλάκια τους.

2. Λατρεύουμε τη στιγμή που το μικρό τους χεράκι αγκαλιάζει το δάχτυλό μας. Και φαντάζει τόσο δυνατή η γροθιά τους.

3. Η στιγμή που ξυπνάνε μένει χαραγμένη για πάντα. Αυτό το αργό και ήσυχο χουζούρεμα καθώς και το αυλάκι που κάνουν τα βλέφαρά τους όταν συνοφρυώνονται.

4. Αγαπάμε τη στιγμή που τα βλέμματά μας συναντιόνται και χωρίς να το καταλαβαίνεις κάθε φορά σκέφτεσαι αυτόματα την ίδια ερώτηση "Τι σκέφτεσαι ψυχή μου;".

5. Η μυρωδιά του. Η μυρωδιά του δέρματός τους, αυτή η μωρουδιακή μυρωδιά που έχει λίγο εσάνς πούδρας και μπισκοτένιας κρέμας δεν αφήνει ασυγκίνητη καμία μαμά.

5+1. Το χασμουρητό τους. Η ώρα του ύπνου συνοδεύεται με ένα μεγάλο stretching και ένα χασμουρητό όλο νόημα "Μαμά νύσταξα".

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας