Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-12-08 18:01:12 +0200 Είναι μαμάδες, cool και αγαπούν τα tattoos! Η...μαμά με το τατουάζ!

Η...μαμά με το τατουάζ!

Η...μαμά με το τατουάζ! 470 900
Είναι μαμάδες, cool και αγαπούν τα tattoos!

Ποτέ δεν μπορείς να σταματήσεις μόνο σε ένα! Τα tattoos είναι μία αγαπημένη τάση για δεκαετίες ολόκληρες. Tattoos σε διάφορα σχήματα, μεγέθη, ακόμα και χρώματα, αποτυπώνουν μνήμες, συναισθήματα, όνειρα και αξίες. 

Οι παρακάτω celebrities μπορεί να είναι μαμάδες, αυτό όμως δεν τις εμπόδισε να "χτυπήσουν" τα αγαπημένα τους tattoos σε διάφορα σημεία του σωματός τους!

Πρώτη και καλύτερη η Victoria Beckam. Αν και το στυλ της θεωρείται από πολλούς αυστηρό και μονότονο, η διάσημη σχεδιάστρια και μαμά 4 παιδιών, έχει πολλά tattοοs σε όλο της το σώμα. Το πιο χαρακτηριστικό είναι αυτό που έκανε μαζί με το σύζυγό της κατά μήκος της σπονδυλικής της στήλης "Ανήκω στον αγαπημένο μου και ο αγαπημένος μου σε εμένα".

Λάτρης των tattoos είναι και η Angelina Jolie. To tattoo που ξεχωρίζει είναι αυτό στο δεξί της χέρι που είναι αφιερωμένο στα 6 παιδιά της και στο σύζυγό της!

Είναι γλυκιά και πάντα χαμογελαστή! H μεγάλη της κόρη, έχει κλείσει τα 15 ενώ ο μικρότερος γιος της είναι μόλις 3! Η Reese Witherspoon, έχει ένα μικρό αστέρι πλαισιωμένο από δύο μικρά πουλιά στην κοιλιά της.

Η Beyonce επέλεξε ένα μικρό tattoo με τον αριθμό "IV" στο χέρι που φοράει τη βέρα της. Το 4 όπως έχει δηλώσει η διάσημη τραγουδίστρια, είναι ο αγαπημένος της αριθμός. Τα γενέθλια της είναι στις 4/9 και η επέτειος γάμου της στις 4/4 ενώ πολλά αγαπημένα τις πρόσωπα έχουν γενέθλια την τέταρτη μέρα κάποιου μήνα.

Όσο για την όμορφη ηθοποιό και επιτυχημένη επιχειρηματία, Jessica Alba, μετά τον ερχομό των κορών της έκανε δύο tattoos. Το ένα βρίσκεται στον καρπό της και είναι η σανσκριτική λέξη "lotus" που σημαίνει πνευματική ομορφιά και το άλλο βρίσκεται χαμηλά στην πλάτη της.

H Julia Roberts αποκάλυψε πέρυσι σε συνέντευξή της, ότι και αυτή δεν μπόρεσε να ξεφύγει από την τάση των tattoos! Τα ονόματα των 3 παιδιών της, Hazel, Phinnaeus και Henry και τα αρχικά του συζύγου της, D.M, κοσμούν το πίσω μέρος της πλάτης της.

Για το τέλος αφήσαμε μία από τις πιο όμορφες μαμάδες που δεν είναι άλλη από την Gisele! Αν και τα περισσότερα μοντέλα αποφέυγουν τα tattoos, η βραζιλιάνα καλονή δεν μπορεσε να αντισταθεί σε ένα μικρό και διακριτικό αστέρι στο πίσω  μέρος του καρπού της. "Το έκανα γιατί μου θυμίζει τη γιαγιά μου που την έχασα όταν ήμουν ακόμα μικρή. Όταν είχα πρωτοέρθει στη Νέα Υόρκη, μου είχε κάνει εντύπωση που ο ουρανός δεν είχε αστέρια και θυμάμαι κοιτούσα αυτό στο χέρι μου και τη σκεφτόμουν".


Πηγή: parenting.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας