Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-12-08 16:47:39 +0200 Ο Υπέροχος Kόσμος της Disney. Γουόλ-Υ

Γουόλ-Υ

Γουόλ-Υ 470 900
«Γουόλ-Υ», ένα ευαίσθητο καρτούν κόντρα στη μοναξιά όλου του κόσμου!

Μία από τις καλύτερες ταινίες κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, στις 21:50, στον Alpha.

Η κωμική περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής της Disney-Pixar, «Γουόλ-Υ», αγγίζει νέα γαλαξιακά επίπεδα συγκίνησης, χιούμορ και φαντασίας. Μια εκπληκτική ιστορία, που σύστησε στο κοινό νέους τρόπους αφήγησης, ευφάνταστους χαρακτήρες και υπέροχη μουσική, δημιουργώντας έτσι απίστευτες ουρές στα ταμεία των κινηματογράφων. Απέσπασε Όσκαρ®, Χρυσή Σφαίρα και βραβείο BAFTA καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων, ενώ υπήρξε υποψήφια για πλήθος άλλων βραβείων.  

Εφτακόσια χρόνια μετά την εγκατάλειψη της Γης από τους ανθρώπους, ο πλανήτης έχει αφεθεί μόνος κι έρημος μέσα σε ένα αφιλόξενο σύμπαν. Το μόνο που θυμίζει την παλιά παρουσία τους εκεί, είναι τα βουνά από σκουπίδια που άφησαν πίσω τους. Αυτά τα σκουπίδια είναι προγραμματισμένο να καθαρίζει ένα συμπαθέστατο ρομπότ, με την κωδική ονομασία Γουόλ-Υ (Γενικός Οριστικός Υπεύθυνος Οχετού Λύτρωσης-Υδρόγειος), φτιάχνοντας… ουρανοξύστες από συμπιεσμένα απορρίμματα. Ο Γουόλ-Υ, το μόνο κινούμενο μέσα σε αυτήν την απέραντη ερημιά, έχει για μοναδική συντροφιά του μια μικρή κατσαρίδα, που ωστόσο δεν φαίνεται να τα πηγαίνουν πάντα πολύ καλά. Όταν όμως κάποια στιγμή συναντήσει την Έυα, ένα εξελιγμένο ρομπότ που έστειλαν οι άνθρωποι από το διαστημόπλοιο Axiom, για να ελέγξουν αν μπορούν να επιστρέψουν στη Γη, η ζωή του Γουόλ-Υ θα πάρει νέα τροπή. Ένα τυχαίο εύρημα, μέσα στα σκουπίδια που συνηθίζει να ψάχνει, θα τον φέρει πιο κοντά όχι μόνο με τη γοητευτική Εύα, αλλά και με τη σωτηρία ολόκληρης της ανθρωπότητας.

ΓΟΥΟΛ-Υ (WALL-E)
Κωμική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής της Disney-Pixar 2008
Σκηνοθεσία: Άντριου Στάντον
Σενάριο: Άντριου Στάντον, Πιτ Ντόκτερ, Τζιμ Ρίρντον
Δανείζουν τις φωνές τους οι: Γιάννης Στεφόπουλος, Τάσος Κωστής, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Αφροδίτη Σημίτη, Άρης Σαμολαδάς, Κώστας Τσάκωνας, Πέτρος Σπυρόπουλος, Ιωάννα Πολυνείκη, Βίνα Παπαδοπούλου, Ιφιγένεια Στάικου, Σοφία Παναηλίδου
Διάρκεια: 87 λεπτά

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας