Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-03-17 14:28:33 +0200 Το πιο σπουδαίο είναι να προσφέρεις! 4 Χρόνια PLAYMOBIL play & give

4 Χρόνια PLAYMOBIL play & give

4 Χρόνια PLAYMOBIL play & give 470 900
Το πιο σπουδαίο είναι να προσφέρεις!

"Το πιο σπουδαίο είναι να προσφέρεις". Αυτή η φράση είναι ο οδηγός της PLAYMOBIL εδώ και 4 χρόνια.  

8 διαφορετικές φιγούρες, 4 χρόνια προσφοράς και 80.000 ευρώ για την ενίσχυση του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας.

Από το 2012 έως και το 2015, η PLAYMOBIL ευαισθητοποιημένη στα θέματα των παιδιών αλλά και συμμετέχοντας στο πλαίσιο Κοινωνικού Προγράμματος της εταιρείας PLAYMOBIL play & give, προσέφερε σήμερα το ποσό που συγκέντρωσε. Το ποσό ανέρχεται στα 80.000 ευρώ. 

Ο γενικός διευθυντής της PLAYMOBIL Hellas, Γιώργος Παγώνης, παρέδωσε στην Πρέσβη Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρο των Συλλόγων "Ελπίδα" και Όραμα Ελπίδας, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, επιταγή 80.000 ευρώ, για την ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, Όραμα Ελπίδας . 

Η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε την PLAYMOBIL για την προσφορά και τη συμβολή της. "Σας ευχαριστώ πολύ. Για 4η συνεχόμενη χρονιά έχει περάσει το μήνυμα της προσφοράς στις ελληνικές οικογένειας αλλά και η σημασία της εθελοντικής συμμετοχής. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Παγώνη, για την στήριξή του. Τον ευχαριστώ που εδώ και τέσσερα χρόνια ο ίδιος και οι συνεργάτες του δουλεύουν με ενθουσιασμό και κάθε χρόνο δημιουργούν κάτι καινούργιο και ξεχωριστό" 


Ο γενικός διευθυντής της PLAYMOBIL Hellas, Γιώργος Παγώνης δήλωσε : "Το 2012, ένας από τους στόχους που ορίσαμε ως εταιρεία ήταν να φτιάξουμε κάτι ξεχωριστό κάτι μοναδικό. Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι για την ελληνική κοινωνία που με πολύ αγάπη όλα αυτά τα χρόνια μας έχει στηρίξει. Κάτι το διαφορετικό. Δημιουργήσαμε δύο φιγούρες. Για να γίνει μοναδικό όμως έπρεπε να βρούμε και έναν μοναδικό φορέα. Στο πλαίσιο αυτό να ευχαριστήσω την κυρία Βαρδινογιάννη, και τις ενέργειες που έχει κάνει. Περπατήσαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Δημιουργήσαμε 8 διαφορετικές φιγούρες, και κάθε χρόνο προσθέταμε και κάτιτο διαφορετικό. Η προσπάθεια μας αυτή έχει δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά μας. Για το λόγο αυτό φέτος δημιουργήσαμε ένα παραμύθι το οποίο μοιράστηκε και στα σχολεία. Ο στόχος του ήταν να κατάλαβουν τα παιδιά πως το καλό και το άσχημο είναι πολύ κοντά. Ο τρόπος για να το διαχειριστείς είναι να προσφέρεις. Ταυτόχρονα, κινητοποιήσαμε και άλλους φορείς. Για παράδειγμα την πυροσβεστική, και σκοπεύουμε να το συνεχίσουμε και τις επόμενες χρονιές."

Το να βοηθάς είναι "η πιο ωραία δουλειά του κόσμου" 

Τα παιδιά που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την κτηνίατρο Ζωή και τον πυροσβέστη Φώτη, πρωταγωνιστές του παραμυθιού "Η πιο ωραία δουλειά του κόσμου", που φέτος δημιουργήθηκε από τον Αντώνη Παπαθεοδούλου για τις ανάγκες του προγράμματος. 

4 χρόνια Play and Give,  η ελπίδα γίνεται,  ζωή πραγματική! 


Φυσικά δεν μπορούσαμε να μην φωτογραφηθούμε και εμείς. 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας