Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-26 15:15:27 +0200 Ένα ζευγάρι,όχι μόνο απέκτησε δύο σύνολα πανομοιότυπων διδύμων, αλλά τα δίδυμα αγόρια και τα δίδυμα κορίτσια έχουν γενέθλια την ίδια ημερομηνία. 4 δίδυμα...ένα πάρτυ

4 δίδυμα...ένα πάρτυ

4 δίδυμα...ένα πάρτυ 470 900
Ένα ζευγάρι,όχι μόνο απέκτησε δύο σύνολα πανομοιότυπων διδύμων, αλλά τα δίδυμα αγόρια και τα δίδυμα κορίτσια έχουν γενέθλια την ίδια ημερομηνία.

Ένα ζευγάρι από τη Βρετανία, οι Tracey και Davood Bageban 3 χρόνια μετά τη γέννηση των δίδυμων γιών τους στις 27 Φεβρουαρίου, την ίδια ακριβώς ημερομηνία απέκτησαν και δίδυμες κόρες. Ο Davood  Bageban εργάζεται πολλές ώρες ως διευθυντής καταστήματος προκειμένου να τα βγάλει πέρα οικονομικά ενώ συμβάλλει ενεργά και στην φροντίδα των παιδιών. Όπως λέει, μπορεί να κουράζεται πολύ αυτός και η σύζυγός του, όμως όταν βλέπουν πόσο αγαπημένα και δεμένα είναι τα παιδιά τους μεταξύ τους, τα ξεχνάνε όλα. Η ιατρική κοινότητα μιλάει για μία σπάνια περίπτωση αφού μόνο το 30 τοις εκατό των διδύμων είναι ταυτόσημα και η πιθανότητα 2 σετ που γενιούνται την ίδια ημερομηνία είναι μία στα δεκαεφτα εκατομμύρια.

Πηγή: www.star.gr

Ένα χωριό γεμάτο δίδυμα

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας