Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-06-20 11:14:10 +0300 Μια οικογένεια influencers με χιούμορ και ευρηματικότητα

Μια οικογένεια influencers με χιούμορ και ευρηματικότητα

Μια οικογένεια influencers με χιούμορ και ευρηματικότητα 470 900
Το κοινό χαρακτηριστικό όλων των φωτογραφιών είναι πως η οικογένεια είναι όλη μαζί και ντύνεται θεματικά ανάλογα την περίοδο που δημοσιοποιείται η ανάρτηση.

 

Η οικογένεια του Justin και της Leah δεν είναι μια απλή οικογένεια. Είναι μια οικογένεια με influencers. Το καλλιτεχνικό ζευγάρι που κρύβεται πίσω από τον λογαριασμό A Family Of, έχει βάλει στόχο να αποτυπώσει με χιούμορ το μεγάλωμα μιας οικογένειας. Σε καλοκαιρινά ρούχα, ανάμεσα σε χιόνια και χριστουγεννιάτικα στολίδια, σε φεστιβάλ και σε διαφορετικές περιστάσεις θα βρείτε τις στυλιστικές επιλογές αυτής της οικογένειας. Η μεγάλη τους κόρη έχει ήδη αρχίσει τα ακροβατικά και τις πόζες στις φωτογραφίες, ενώ ο μικρός τους γιός κάνεις σιγά σιγά τα δειλά του βήματα. 

 

 

Οι φωτογραφίες ξεκινούν με το ζευγάρι και την πρώτη εγκυμοσύνη της Leah, τηλεοπτικής παραγωγού στο BBC. Το κοινό χαρακτηριστικό όλων των φωτογραφιών είναι πως η οικογένεια είναι όλη μαζί και ντύνεται θεματικά ανάλογα την περίοδο που δημοσιοποιείται η ανάρτηση.

 

 

Ο μπαμπάς Justin, όντας ο ίδιος σχεδιαστής μόδας επιμελείται τις εμφανίσεις της οικογένειας ενώ παράλληλα αφήνει το ταμπεραμέντο όλων των μελών να λάμψει. 

 

 

Μπορείτε να ακολουθήσετε τις περιπέτειές τους, στον προσωπικό τους λογαριασμό για να πάρετε κι εσείς έμπνευση για τις οικογενειακές σας φωτογραφίες! 

 

 Αν θέλεις να γίνεις κι εσύ influencer και να κερδίσεις Gift Box με προϊόντα από τα μεγαλύτερα brands σου έχουμε βρει τη λύση! Το #momtag είναι μία ολοκαίνουργια πλατφόρμα που σε μερικά απλά βήματα, σε βάζει στο συναρπαστικό κόσμο του influencing στο Instagram αποκλειστικά για μαμάδες.

 

Η φόρμα αίτησης εγγραφή βρίσκεται ΕΔΩ.


 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας