Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-04-27 12:24:58 +0300 My Life Live: Μέσα από την οθόνη τους οι γονείς παρακολουθούν την εξέλιξη των εμβρύων τους

My Life Live: Μέσα από την οθόνη τους οι γονείς παρακολουθούν την εξέλιξη των εμβρύων τους

My Life Live: Μέσα από την οθόνη τους οι γονείς παρακολουθούν την εξέλιξη των εμβρύων τους 470 900
Με αυτή την τεχνολογία Time Lapse, οι εμβρυολόγοι έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν την πρόοδο των εμβρύων μέχρι και το στάδιο της βλαστοκύστης (έμβρυα 5ης ή 6ης ημέρας).

Η νέα επαναστατική εφαρμογή MyLifeLive app από την Institute of Life - ΙΑΣΩ για τη ζωντανή παρακολούθηση των εμβρύων.

 

Τη δυνατότητα, τα ζευγάρια να παρακολουθούν ζωντανά, μέσα από την οθόνη του Smartphone ή του Tablet τους την εξέλιξη των εμβρύων τους κατά την παραμονή τους στο εργαστήριό, δίνει πλέον η εφαρμογή MyLifeLive.

 

Τα εξελιγμένα εμβρυοσκόπια με μικροκάμερες, που πρώτη έφερε στην Ελλάδα η Institute of Life - ΙΑΣΩ, καταγράφουν σε 24ωρη βάση τα έμβρυα χωρίς να χρειάζεται η απομάκρυνσή τους από τον επωαστή και χωρίς να διαταράσσονται οι συνθήκες καλλιέργειάς τους. Με αυτή την τεχνολογία Time Lapse, οι εμβρυολόγοι έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν την πρόοδο των εμβρύων μέχρι και το στάδιο της βλαστοκύστης (έμβρυα 5ης ή 6ης ημέρας).

Με το νέο καινοτόμο App «MyLifeLive» πλέον, μπορούν και τα ζευγάρια να συμμετέχουν σε αυτήν τη συναρπαστική διαδικασία, παρακολουθώντας σε ζωντανή σύνδεση την εξέλιξη των εμβρύων τους κατά την παραμονή τους στο εργαστήριο της Institute of Life – ΙΑΣΩ. Το βίντεο της εξέλιξης του εμβρύου ανανεώνεται συνεχώς μέσα στην ημέρα και ο χρήστης μπορεί να παρακολουθήσει σε πραγματικό χρόνο την κάθε ημέρα ανάπτυξης του κάθε εμβρύου ξεχωριστά, καθώς επίσης και ένα συγκεντρωτικό βίντεο όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία της καλλιέργειας.

 

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για χρήστες και Google Play και Apple Store, είναι εύχρηστη και εξασφαλίζει την προστασία των προσωπικών δεδομένων του ζευγαριού.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας