Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2020-08-28 10:02:36 +0300 Ο Lebron James καλεί τα παιδιά να δώσουν μια υπόσχεση: Οτι θα πηγαίνουν σχολείο! Ο Lebron James καλεί τα παιδιά να δώσουν μια υπόσχεση: Οτι θα πηγαίνουν σχολείο!

Ο Lebron James καλεί τα παιδιά να δώσουν μια υπόσχεση: Οτι θα πηγαίνουν σχολείο!

Ο Lebron James καλεί τα παιδιά να δώσουν μια υπόσχεση: Οτι θα πηγαίνουν σχολείο! 470 900
Ο Λε Μπρον Τζέιμς είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίχτες όλων των εποχών του NBA που ως παιδί εγκατέλειπε συχνά το σχολείο λόγω δυσκολιών

Κι όμως… δεν πάνε όλα τα παιδιά στο σχολείο. Και η διαπίστωση αυτή δεν αφορά  χώρες της Αφρικής που η εκπαίδευση είναι προνόμιο, αλλά για τις ΗΠΑ! 
Χιλιάδες ίσως και εκατομμύρια παιδιά στην προηγμένη κοινωνία των ΗΠΑ εγκαταλείπουν το σχολείο πολύ νωρίς, μη έχοντας ολοκληρώσει αυτό που χαρακτηρίζουμε «βασική εκπαίδευση». Τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά είναι Αφροαμερικανών και Μεξικανών.

Ο Λε Μπρον Τζέιμς είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίχτες του Αμερικανικού NBA όλων των εποχών και παρότι σήμερα είναι και από τους πλουσιότερους, η ζωή του δεν ήταν πάντα εύκολη. Ως παιδί εγκατέλειπε συχνά το σχολείο λόγω της δύσκολης παιδικής του ηλικίας. 
Αυτό τον οδήγησε να απευθυνθεί στα παιδιά και να γράψει μια σειρά παιδικών βιβλίων με τον τίτλο «I PROMISE».
Μια υπόσχεση στον εαυτό τους, που μπορεί να τους δώσει ένα καλύτερο μέλλον.
Για αρχή, ζητά από τα παιδιά να υποσχεθούν τοι θα πάνε στο σχολείο. (I promise to go to school).

Ο Λε Μπρόν κατάφερε να βρεθεί και πάλι στην κορυφή, των bestsellers αυτή τη φορά καθώς το βιβλίο του αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή. Με την εικονογράφο Νίνα Μάτα ,  βρέθηκαν στον κορυφή της λίστας παιδικών εικονογραφημένων βιβλίων των New York Times.
Το βιβλίο εξέδωσε ο εκδοτικός οίκος Harper Collins με τον άσο των Λος Ατζελες Λέικερς να πλέει σε πελάγη ευτυχία δηλώνοντας ότι «η επιτυχία αυτή σημαίνει τόσα πολλά για τα παιδιά μου και τις οικογένειές τους».

Δες το βίντεο εδώ

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας