Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-07-11 14:55:42 +0300 Συμβουλές για να απολαύσουμε το καλοκαίρι και την εγκυμοσύνη μας! Εγκυμοσύνη το καλοκαίρι; 4 tips που πρέπει να ακολουθήσουμε!

Εγκυμοσύνη το καλοκαίρι; 4 tips που πρέπει να ακολουθήσουμε!

Εγκυμοσύνη το καλοκαίρι; 4 tips που πρέπει να ακολουθήσουμε! 470 900
Συμβουλές για να απολαύσουμε το καλοκαίρι και την εγκυμοσύνη μας!

Όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, την περίοδο της εγκυμοσύνης, η αυξημένη θερμοκρασία του σώματος, οι κράμπες, τα πρησμένα άκρα, οι πονοκέφαλοι αλλά και άλλα συμπτώματα, είναι αναπόφευκτα. Τι κάνουμε όμως όταν σε όλα αυτά έρχεται να προστεθούν και οι ανυπόφορα υψηλές θερμοκρασίες; 

Ακολουθήστε τις παρακάτω 4 συμβουλές για να απολαύσετε το καλοκαίρι και την εγκυμοσύνη σας! 

Ενυδάτωση full! 

Τους καλοκαιρινούς μήνες, η ενυδάτωση είναι το Α και το Ω! Όταν το θερμόμετρο σκαρφαλώνει στα ύψη, εφοδιαζόμαστε με πολλά μπουκάλια νερό και φρέσκους χυμούς. Η προτεινόμενη κατανάλωση υπο τέτοιες συνθήκες ειναι 1.5 λίτρο νερό την ημέρα. Προσοχή! Τα αναψυκτικά όσο δροσιστικά και αν φαντάζουν, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη, αντί να ενυδατώνουν τον οργανισμό, τον αφυδατώνουν!  

Ντυνόμαστε ελαφρά

Όσο πιο αέρινα τα ρούχα που φοράμε, τόσο πιο άνετα αισθανόμαστε! Προτιμήστε τα λινό και ελαφριά ρούχα, πάντα σε ανοιχτά χρώματα! Το καπέλο, τα γυαλιά ηλίου και τα ανοιχτά παπούτσια επιβάλλονται! 

Μένουμε μακριά από τον ήλιο

Τους καλοκαιρινούς μήνες αποφεύγουμε την έκθεση στον ήλιο και στη ζέστη. Προτιμήστε το διάστημα δώδεκα το μεσημέρι με πέντε το απόγευμα να βρίσκεστε σε δροσερούς χώρους.

Προστατεύουμε τα πόδια μας

Ιδιαίτερα τουςς τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης, τα πόδια μας είναι πολύ ευαίσθητα. Πρήζονται πολύ εύκολα, τα νιώθουμε βαριά με αποτέλεσμα να αισθανομαστε μία ευρύτερη δυσφορία. Φροντίζουμε να τα κινούμε αρκετά ώστε να αιματώνονται, τα ενυδατώνουμε με την πολύτιμη βοήθεια τον ενυδατικών κρεμών και φυσικά τα ξεκουράζουμε όσο χρειάζεται! Ένα ελαφρύ μασάζ στις γάμπες και στα πέλματα είναι πάντα ευχάριστο και καλοδεχούμενο!

Πηγή: www.parents.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας