Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-22 14:55:31 +0300 Και αυτά τα Χριστούγεννα, πιστοί στην παράδοση προσφέρουμε χαρά και διασκέδαση στα παιδιά μας επιλέγοντας να τα πάμε στο Kidom του Allou! Fun Park. Χριστούγεννα στο Kidom

Χριστούγεννα στο Kidom

Χριστούγεννα στο Kidom 470 900
Και αυτά τα Χριστούγεννα, πιστοί στην παράδοση προσφέρουμε χαρά και διασκέδαση στα παιδιά μας επιλέγοντας να τα πάμε στο Kidom του Allou! Fun Park.
Mε την πρώτη μας βόλτα μέσα στο μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά της Ελλάδας, διαπιστώνουμε ότι έχει βάλει τα καλά του και γιορτάζει τα Χριστούγεννα και φέτος με διάφορες δράσεις, αλλά και νέα παιχνίδια!

Ο Mister Bubble φωτογραφίζει τα παιδιά μας μέσα σε γιγάντιες φούσκες, οι πανύψηλοι ξυλοπόδαροι και τα σκανδαλιάρικα ξωτικά πειράζουν και παρενοχλούν ευχάριστα τους επισκέπτες και φυσικά από το σκηνικό δε θα μπορούσε να λείπει ο Άγιος Βασίλης και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. 


Το Carousel είναι ένα από τα πιο μαγικά και παραμυθένια παιχνίδια που τραβάει τα βλέμματα μικρών και μεγάλων. Το Youpi Tower, το παιχνίδι αδρεναλίνης των μικρών μας φίλων, σε κάνει να γελάς και μόνο στο άκουσμα των παιδικών στριγκλισμάτων. Το Bloom Bloom είναι η υδάτινη διασκέδαση μέσα σε πανέμορφους κύκνους- και φυσικά και πολλά- πολλά ακόμα παιχνίδια σε αυτή τη μεγάλη έκταση χαράς και εκτόνωσης…

Αυτό που όμως είναι νέο φέτος στο Kidom, είναι ο εντελώς ανανεωμένος μεγάλος παιδότοπος με τα εντυπωσιακά φουσκωτά και τα απίθανα για όλα τα γούστα νέα του παιχνίδια!


Επίσης, στον ίδιο χώρο δημιουργήθηκε και ενσωματώθηκε ένας καινούριος, ειδικά διαμορφωμένος  χώρος με baby φουσκωτά για να παίζουν με ασφάλεια οι πιο μικροί μπόμπιρες ηλικίας έως 3 ετών!

Δικαίως λοιπόν το Kidom του Allou! Fun Park έχει καθιερωθεί ως το Βασίλειο των παιδιών! Το πάρκο είναι σχεδιασμένο με παγκόσμιες προδιαγραφές και πιστοποιείται για την ασφάλεια των παιχνιδιών του σε τακτά χρονικά διαστήματα από τον έγκυρο φορέα πιστοποίησης την TÜV. Βασική πληροφορία είναι επίσης  και η αυστηρή 24ωρη φύλαξη από εξειδικευμένο προσωπικό που φροντίζει να νιώθει ασφαλής ο κάθε επισκέπτης.

Η είσοδος στο πάρκο είναι ελεύθερη για το  κοινό και ο επισκέπτης πληρώνει μόνο τη συμμετοχή στα παιχνίδια που θέλει. Το Allou! Day Pass έχει 17€ για απεριόριστη ημερήσια χρήση αλλά υπάρχουν και Family πακέτα σε ακόμα ποιο συμφέρουσες τιμές για τις οικογένειες.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας