Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-26 11:28:14 +0200 Φίλοι της ταινίας «O Πόλεμος των Άστρων» βρέθηκαν στο The Mall Athens για την ελληνική πρεμιέρα του πολύ-αναμενόμενου ειδικού επεισοδίου «O Πόλεμος των Άστρων Οι Επαναστάτες: Η Σπίθα της Επανάστασης», το οποίο προβλήθηκε και στο κανάλι Disney XD στις 4 Οκτωβρίου στις 9.25 το πρωί. «O Πόλεμος των Άστρων»

«O Πόλεμος των Άστρων»

«O Πόλεμος των Άστρων» 470 900
Φίλοι της ταινίας «O Πόλεμος των Άστρων» βρέθηκαν στο The Mall Athens για την ελληνική πρεμιέρα του πολύ-αναμενόμενου ειδικού επεισοδίου «O Πόλεμος των Άστρων Οι Επαναστάτες: Η Σπίθα της Επανάστασης», το οποίο προβλήθηκε και στο κανάλι D...

Επώνυμοι, μεταξύ των οποίων Ευγενία Μανωλίδου και Σοφία Παυλίδου, μαζί με τους νεότερους καλεσμένους τους, ανυπομονούσαν να δουν πρώτοι την ταινία, να γνωρίσουν από κοντά τους χαρακτήρες και να βιώσουν την εμπειρία της πασίγνωστης ιστορίας.

Ο ενθουσιασμός ήταν έκδηλος όσο οι καλεσμένοι λάβαιναν θέση για την αποκλειστική προβολή της επικής ιστορίας, η οποία τοποθετείται μεταξύ των Επεισοδίων ΙΙΙ και IV.

Η τηλεοπτική ταινία συγκέντρωσε διθυραμβικές κριτικές, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης San Diego Comic-Con, για την πλοκή του (τοποθετείται ανάμεσα στα γεγονότα των Επεισοδίων ΙΙΙ και IV) αλλά και για το πόσο μοιάζει στην κλασσική τριλογία «O Πόλεμος των Άστρων». Η ιστορία ξεδιπλώνεται κατά τη διάρκεια μιας σκοτεινής εποχής όπου η σατανική Γαλαξιακή Αυτοκρατορία σφίγγει τον κλοιό της γύρω από το γαλαξία. Οι θαυμαστές σε όλο τον κόσμο θα κατενθουσιαστούν καθώς η σειρά θα ξεκινήσει να μεταδίδεται στο κανάλι Disney XD σε 34 γλώσσες σε 163 χώρες σε πάνω από 400 εκατομμύρια σπίτια.

Μη χάσετε την καταπληκτική σειρά «O Πόλεμος των Άστρων: Οι Επαναστάτες» που ξεκινά να μεταδίδεται στο Disney XD στις 18 Οκτωβρίου στις 9.25 το πρωί.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας