Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-26 11:18:49 +0200 Ιδανική περιποίηση προσώπου κατά την διάρκεια της άνοιξης που οι αλλεργίες στο πρόσωπο βρίσκονται σε έξαρση! Περιποίηση προσώπου με αμύγδαλο

Περιποίηση προσώπου με αμύγδαλο

Περιποίηση προσώπου με αμύγδαλο 470 900
Ιδανική περιποίηση προσώπου κατά την διάρκεια της άνοιξης που οι αλλεργίες στο πρόσωπο βρίσκονται σε έξαρση!
Περιποίηση προσώπου – για ευαίσθητες επιδερμίδες. Ιδανική περιποίηση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

Οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις, τα ακατάλληλα καλλυντικά, η μονόπλευρη διατροφή, το άγχος ή οι ορμονικές διακυμάνσεις μπορούν να είναι οι αιτίες για την υπερευαισθησία της επιδερμίδας. Εάν ο οργανισμός δεν μπορεί πλέον να εξισορροπήσει αυτές τις «επιθέσεις», τότε η επιδερμίδα αντιδρά με ερεθισμούς και χρειάζεται υποστήριξη.

Η περιποίηση προσώπου με αμύγδαλο, η οποία αναπτύχθηκε σε συνεργασία με ιατρούς, φαρμακοποιούς και ειδικούς καλλυντικών, υποστηρίζει το φυσικό μανδύα του δέρματος χωρίς να τον φράζει. Καταπραΰνει χωρίς να περιορίζει τις λειτουργίες του δέρματος. Εκλεκτό αμυγδαλέλαιο, έλαιο δαμάσκηνου με απαλό άρωμα και φυσικά ενυδατικά συστατικά ενισχύουν απαλά τις ρυθμιστικές ικανότητες του δέρματος, έτσι ώστε ακόμα και το ερεθισμένο δέρμα να αποκτήσει και πάλι τη φυσική του ισορροπία.

Ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες, αλλά και όσες είναι επιρρεπείς σε αλλεργίες ανταποκρίνονται θετικά στις θεραπευτικές ιδιότητες του εκλεκτού αμυγδαλέλαιου. Μια πλήρης σειρά καλλυντικών της WELEDA για το πρόσωπο, δημιουργήθηκε από πολύτιμα φυσικά συστατικά και χωρίς συνθετικά αρώματα, τα οποία συμπεριφέρονται απόλυτα φιλικά στην επιδερμίδα.


Η περιποίηση προσώπου αμύγδαλο για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες περιέχει μόνο συστατικά που χρειάζεται πραγματικά η επιδερμίδα.

Γαλάκτωμα καθαρισμού αμύγδαλο

Καθαρίζει απαλά το δέρμα από τους ρύπους και το μακιγιάζ και ενυδατώνει σε βάθος, χωρίς να ερεθίζει την ευαίσθητη επιδερμίδα. Προστατεύει από την ξηρότητα διευκολύνοντας ταυτόχρονα την αναπνοή του δέρματος.

Κρέμα ενυδάτωσης αμύγδαλο

Περιποίηση και βαθιά ενυδάτωση με μια κρέμα ελαφριάς σύνθεσης που απορροφάτε γρήγορα. Επιδρά ευεργετικά στις ευαίσθητες επιδερμίδες.

Κρέμα 24ωρης φροντίδας αμύγδαλο

Ιδανική τροφή για την κουρασμένη επιδερμίδα που έχει ανάγκη από την προστασία μιας κρέμας που θα ενισχύσει τη φυσική της λειτουργία. Το δέρμα γίνεται απαλότερο και η όψη αποκτά βελούδινη υφή καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας.


Λάδι προσώπου αμύγδαλο

Λάδι με πλούσια σύνθεση εκχυλισμάτων που καταπραΰνουν την ευαίσθητη επιδερμίδα. Ειδική φροντίδα για τη νύχτα. Ιδανικό για το ντεμακιγιάζ των ματιών.

www.weleda.gr

www.facebook.com/Weleda.Greece
 
twitter.com/WeledaGreece

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας