Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-22 10:47:36 +0300 “Μαμά, ΜΠΟΡΕΙΣ! - Η ενημέρωση και η υποστήριξη βοηθούν τον θηλασμό να πετύχει”. Μαμά μπορείς!

Μαμά μπορείς!

Μαμά μπορείς! 470 900
“Μαμά, ΜΠΟΡΕΙΣ! - Η ενημέρωση και η υποστήριξη βοηθούν τον θηλασμό να πετύχει”.
Το mitrikosthilasmos.com -ο πλέον ενημερωμένος και επιστημονικά τεκμηριωμένος ελληνόφωνος διαδικτυακός τόπος σε θέματα μητρικού θηλασμού και γαλουχίας- στα πλαίσια των δράσεών του για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού 2013 διοργανώνει την 5η επιστημονική-ενημερωτική ημερίδα με θέμα: “Μαμά, ΜΠΟΡΕΙΣ! - Η ενημέρωση και η υποστήριξη βοηθούν τον θηλασμό να πετύχει”.

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου “Αττικόν” έγκριτοι επιστήμονες, (παιδίατροι, μαίες και σύμβουλοι θηλασμού) μέσα από ενδιαφέρουσες εισηγήσεις για τον μητρικό θηλασμό, θα δώσουν  απαντήσεις στα πιο συχνά ερωτήματα, ρίχνοντας ταυτόχρονα φως στις πτυχές που βοηθούν στην επιτυχία του!

Το δικαίωμα στη γνώση είναι δωρεάν! Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, γονείς, επαγγελματίες υγείας και κάθε ενδιαφερόμενο ή φίλο του μητρικού θηλασμού!

Πριν την έναρξη της ημερίδας θα γίνονται εγγραφές και θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης στους εγγεγραμμένους.

Θέματα όπως οι πρώτες μέρες στο μαιευτήριο και το σπίτι, εδραίωση θηλασμού -συχνά λάθη και παγίδες, εργαζόμενη μητέρα και συνέχιση του θηλασμού, δημιουργία ατομικής τράπεζας μητρικού γάλακτος κ.α. θα αναπτυχθούν σε αυτή την ημερίδα!

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα ομιλιών της Ημερίδας

Δωράκια και εκπλήξεις περιμένουν όλες μας τις φίλες ενώ για τους μικρούς μας φίλους θα λειτουργεί εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης!

Προσκαλέστε φίλους μέσω facebook: www.facebook.com/events/1417494871811314

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας