Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-03 14:06:23 +0200 H Libero σας προ-σ-καλεί να αγαπήσετε την κάθε στιγμή στην παραλία με τις αδιάβροχες πάνες μαγιό Swimpants. Swimpants

Swimpants

Swimpants 470 900
H Libero σας προ-σ-καλεί να αγαπήσετε την κάθε στιγμή στην παραλία με τις αδιάβροχες πάνες μαγιό Swimpants.

Σε μία χώρα που το καλοκαίρι κρατάει 5 μήνες, η επαφή των μικρών σας με το νερό είναι συνεχής και οι στιγμές στην παραλία και στις πισίνες αμέτρητες. Για αυτό η Libero, Brand της SCA Hygiene Products  AE, σας δίνει ένα παραπάνω λόγο για να απολαύσετε τις στιγμές μαζί τους στο νερό, τα Swimpants. Πρόκειται για τις μοναδικές αδιάβροχες πάνες μαγιό, που είναι ειδικά σχεδιασμένες για χρήση μόνο στη θάλασσα, την παραλία και την πισίνα.

Κατά μέσο όρο οι γονείς αλλάζουν την πάνα των μωρών στην παραλία 7 φορές, ενώ παράλληλα η κανονική πάνα βαραίνει μόλις έρθει σε επαφή με το νερό, δυσκολεύοντας το μωρό να παίξει και να χαρεί το μπάνιο. Τα Swimpants της Libero παρέχουν απόλυτη ελευθερία στους “επίδοξους κολυμβητές” που αγαπούν το νερό και τα παιχνίδια στην άμμο, δεν φουσκώνουν όπως οι καθημερινές πάνες και προστατεύουν τα μωράκια “χωρίς να ξεφεύγει τίποτα” κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τους.

Απολαύστε λοιπόν το καλοκαίρι και τη θάλασσα, και αγαπήστε τις στιγμές με το μωρό σας στο νερό με τα Swimpants της Libero, τις μοναδικές πάνες μαγιό στην Ελληνική αγορά.

Η Μαρία Σαμπανίδου, Brand Manager της Libero, δήλωσε σχετικά: « Στη Libero στόχος μας είναι οι γονείς να απολαμβάνουν και να αγαπούν την κάθε στιγμή που ζουν με το μωρό τους, βλέποντας και το άλλαγμα της πάνας σαν μια στιγμή αγάπης μαζί τους. Με τα Swimpants, η Libero,  συμβάλλει στο να βοηθήσει τους γονείς να βρουν τρόπους να αγαπήσουν τις στιγμές με τα παιδιά τους και την ώρα του μπάνιου στη θάλασσα και στην πισίνα».

Μπείτε και εσείς στο www.LoveEveryMoment.gr για να δείτε πως θα αγαπήσετε και εσείς την κάθε στιγμή με το μωρό σας.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας