Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2017-10-10 12:59:34 +0300 Μικρά πράγματα της καθημερινής ζωής, ανεκτίμητης αξίας 12 μικρές πολυτέλειες που εκτιμάτε περισσότερο τώρα που είστε μαμά

12 μικρές πολυτέλειες που εκτιμάτε περισσότερο τώρα που είστε μαμά

12 μικρές πολυτέλειες που εκτιμάτε περισσότερο τώρα που είστε μαμά 470 900
Μικρά καθημερινά πράγματα που μόνο οι μαμάδες ξέρουν πως μπορούν να γίνουν πολυτέλειες.

Σας αρέσει που είστε μαμά. Τα παιδιά σας είναι οι πιο σημαντικοί/ αξιαγάπητοι/ τρελούτσικοι άνθρωποι στον κόσμο. Ωστόσο, από τη στιγμή που ήρθαν στη ζωή σας, έχουν κάνει τον κόσμο σας άνω κάτω. Όλα αυτά τα μικρά, καθημερινά πραγματάκια που παλιά σας φαίνονταν δεδομένα, πλέον είναι πολυτέλειες.

Καταγράψαμε 12 από αυτές τις μικρές καθημερινές πολυτέλειες που εκτιμάτε περισσότερο τώρα που είστε μαμά.

1. Ύπνος μετά τις 7 το πρωί

Πόσο θα θέλατε να μείνετε λίγο ακόμη στο κρεβάτι για να χαζουρέψετε χωρίς να ακούσετε κλάμα από την κούνια ή μια μικρή παιδική φωνούλα να φωνάζει «Μαμά! Ξύπνησα!».

2. Ένα ζεστό καφέ

Μπορείτε να μετρήσετε εκατοντάδες καφέδες που κρύωσαν ή που περίμεναν πολλές ώρες στο τραπέζι μέχρι τελικά να καταφέρετε να τους πιείτε. Αν μόνο μπορούσατε να κλειστείτε σε μια γωνιά της κουζίνας για να απολαύσετε ένα ζεστό, πρωινό καφέ….

3. Ένα βιβλίο

Ακούγεται μακρινή ανάμνηση να διαβάσετε ένα βιβλίο από την αρχή έως το τέλος; Από τότε που ήρθε το μωρό, οι λογοτεχνικές σας αναγνώσεις εξαντλούνται συνήθως σε οδηγίες χρήσης για διάφορες συσκευές, ετικέτες προϊόντων, βιβλία με εικόνες και μια γρήγορη ματιά στο Facebook.

4. Η συναναστροφή με ενήλικες

Ξαφνιάζεστε με κάθε μουσική που δεν προέρχεται από ταινίες του Disney; Σας βγαίνουν αυθόρμητα μωρουδίστικες λέξεις όταν μιλάτε στο τηλέφωνο; Έχετε επιθυμήσει να μιλήσετε με ανθρώπους που έχουν το ίδιο περίπου μπόι με εσάς; Προφανώς σας έχει λείψει η κουβέντα με ενήλικες!

5. Το πραγματικό γιαούρτι

Και λέγοντας «πραγματικό» εννοούμε το γιαούρτι χωρίς κινούμενα σχέδια στην ετικέτα, χωρίς φρουτάκια και ζελεδάκια μέσα. Το πραγματικό γιαούρτι που τρώνε οι ενήλικες!

6. Να δεις μια ταινία χωρίς να κοιμηθείς στη μέση (ή στην αρχή)

Πόσος καιρός έχει περάσει από τότε που είδατε μια ταινία χωρίς να κοιμηθείτε στη μέση; Ή ακόμα καλύτερα από τότε που πέρασατε ένα δωδεκάωρο λιώσιμο στον καναπέ να βλέπετε σειρές, το ένα επεισόδιο μετά το άλλο;

7. Βόλτα στο κομμωτήριο μόνη

Παλιές, καλές εποχές… Βόλτα στο κομμωτήριο χωρίς μωρό στο καρότσι να θέλει την κρέμα του και χωρίς ένα νήπιο να τρέχει γύρω γύρω. Τότε που η βόλτα στο κομμωτήριο διαρκούσε ώρες γιατί συνδυαζόταν με καφέ και πολλά περιοδικά.

8. Cocktail time

Οι ώρες με τις φίλες, τα ποτά και οι συζητήσεις μέχρι το πρωί.

9. Τα μεγάλα σκουλαρίκια

Ξέρετε, αυτά τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια που ακουμπάνε στους ώμους… Πλέον τραβάνε την προσοχή του μωρού σας, οπότε έχουν γίνει απαγορευτικά…

10. Οι στιγμές ησυχίας

Πριν έρθει το μωρό, αν είχατε λίγη ελεύθερη ώρα, θα τηλεφωνούσατε σε ένα φίλο ή θα βάζατε ραδιόφωνο. Τώρα; Απλά κλείνετε τα μάτια και απολαμβάνετε την ησυχία σας…

11. Η ώρα στην τουαλέτα… μόνη σας

Ζητάτε πολλά; Μόνο λίγη ωρίτσα στην τουαλέτα. Μόνη σας, με τις.. σκέψεις σας! Χωρίς ένα μωρό να κλαίει στην κούνια ή ένα νήπιο να στριφογυρίζει από έξω και να χτυπά την πόρτα. Λίγη ώρα με την πόρτα κλειστή.

12. Ένα μπάνιο

Ένα χαλαρωτικό μπάνιο χωρίς παπάκια στην μπανιέρα, αφρούς με χρώματα ή πλαστικά παιχνίδια. Ή έστω ένα γρήγορο ντους, χωρίς ένα βρέφος να γκρινιάζει επειδή του έπεσε το παιχνίδι και δεν υπάρχει κανείς να του το δώσει.

Πηγή: motherandbaby.co.uk
 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας