Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-12-13 12:29:19 +0200 Λέγεται πρόληψη και είναι η καλύτερη μέθοδος για να αποφύγουμε την εμφάνιση ραγάδων. Εγκυμοσύνη και ομορφιά: Υπάρχει τρόπος να προλάβουμε τις ραγάδες!

Εγκυμοσύνη και ομορφιά: Υπάρχει τρόπος να προλάβουμε τις ραγάδες!

Εγκυμοσύνη και ομορφιά: Υπάρχει τρόπος να προλάβουμε τις ραγάδες! 470 900
Λέγεται πρόληψη και είναι η καλύτερη μέθοδος για να αποφύγουμε την εμφάνιση ραγάδων.

Tι είναι οι ραγάδες;
Η υψηλή στάθμη των ορμονών διαταράσσει την πρωτεϊνική ισορροπία του δέρματος και το κάνει λεπτότερο απ' ό,τι συνήθως. Σε συνδυασμό με την αύξηση του βάρους, που επιβάλλει ένα "τέντωμα" στο δέρμα και λόγω της ρήξης των ιστών του δέρματος, δημιουργούνται οι ραγάδες, που εμφανίζονται στο 90% των εγκύων. Οι ραγάδες δεν έχουν τόσο σχέση με το μέγεθος της κοιλιάς όσο με την περιεκτικότητα που έχει το δέρμα σε κολλαγόνο.

Που οφείλονται οι ραγάδες;
Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να παρουσιαστούν σημάδια στο δέρμα των μηρών, του στήθους και της κοιλιάς, οι γνωστές ραγάδες. Η εμφάνιση των ραγάδων εξαρτάται από τον τύπο δέρματος και την ελαστικότητά του. Οι ραγάδες δημιουργούνται από το τέντωμα του δέρματος. Πιο συγκεκριμένα, η μεγάλη διάταση προκαλεί ρήξεις στο δέρμα οι οποίες συνοδεύονται από ρήξεις των μικρών αγγείων στην περιοχή. Έτσι δημιουργούνται μικρά αιματώματα, που με τη σειρά τους δημιουργούν μακρόστενες κηλίδες. Η υπερβολική αύξηση βάρους μπορεί να προκαλέσει ραγάδες οι οποίες δυστυχώς είναι μόνιμες.

Αντιμετωπίζουμε τις ραγάδες
Σχετικά με την πρόληψη των ραγάδων (στον βαθμό που αυτό είναι εφικτό), καλό είναι να χρησιμοποιείτε μια πλούσια κρέμα ενυδάτωσης και ενίσχυσης της ελαστικότητας του δέρματος  καθημερινά μετά το μπάνιο στο στήθος, την κοιλιά και τα πόδια. Υπάρχουν βέβαια και κάποιες ειδικές κρέμες στα φαρμακεία που προορίζονται αποκλειστικά γι αυτόν τον σκοπό, οι οποίες όμως συνιστώνται από τον 3ο μήνα και μετά.

Σας προτείνουμε μία δερματολογικά ελεγμένη και αποτελεσματική λύση! 

Η αντιμετώπιση των ραβδώσεων είναι εφικτή στο αρχικό τους στάδιο, όταν δηλαδή έχουν ακόμη κόκκινο χρώμα και η καθημερινή εφαρμογή της Simulcium g3® μπορεί να τις μειώσει σημαντικά και στις περισσότερες περιπτώσεις τις εξαλείψει.

Η Simulcium g3® αποτελεί μία κρέμα ανάπλασης και εντατικής ενυδάτωσης, ειδικά σχεδιασμένη για την αντιμετώπιση των ραγάδων και συνολικά για την υγιή ανάπτυξη του δέρματος σε περιόδους έντονων αλλαγών βάρους και σωματικής ανάπτυξης. Η εξειδικευμένη σύνθεση με οργανικό πυρίτιο, εκχύλισμα από σπαθόχορτο (Βαλσαμέλαιο) και έλαιο πυρήνων βερίκοκου, διεγείρει τη βιοσύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης, προλαμβάνει δραστικά και μειώνει την εμφάνιση των ραγάδων επιταχύνοντας το ρυθμό ανάπλασης του δέρματος.

Περισσότερα εδώ 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας