Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-14 15:45:33 +0300 Τα πάντα για την πλαστική χειρουργική από τον Απόστολο Γαϊτάνη και το babyspace Πλαστική χειρουργική

Πλαστική χειρουργική

Πλαστική χειρουργική 470 900
Τα πάντα για την πλαστική χειρουργική από τον Απόστολο Γαϊτάνη και το babyspace

Το υλικό που ακολουθεί προέρχεται από την τελευταία συζήτηση στο forum του babyspace. Δείτε περισσότερα στο αρχείο συζητήσεων και πάρτε μέρος στην επόμενη online συνάντησή μας!

1. Χαλαρή κοιλιά μετά από καισαρική
Το πρόβλημα θα μπορούσε να διορθωθεί με κοιλιοπλαστική ή λιποαναρρόφηση αφού έχουν περάσει 6 μήνες μετά την εγκυμοσύνη.

2. Botox και θηλασμός
Σχετικά με το botox και τον θηλασμό είναι αντίθετα μεταξύ τους. Μπορούμε να προχωρήσουμε σε αυτό μετά τον θηλασμό.

3. Χαλάρωση σε κοιλιά, πόδια και Ραγάδες μετά την εγκυμοσύνη
Η χαλάρωση, όταν εμφανίζεται σε κοιλιά και πόδια μπορεί να αντιμετωπιστεί σημαντικά με την επεμβατική θεραπεία με τις ραδιοσυχνότητες (Accent) που σε δεύτερη φάση βοηθά και τις ραγάδες.

4. Πότε είναι η κατάλληλη ηλικία να ξεκινήσει μια γυναίκα botox;
Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία για να ξεκινήσει κανείς το botox. Η κατάλληλη ηλικία είναι διαφορετική για κάθε γυναίκα. Το botox δεν είναι εθιστικό και μπορεί να επαναλαμβάνεται μετά από 6-8 μήνες ανάλογα με το πόσο γρήγορα απορροφά το υλικό ο κάθε οργανισμός.

5. Πανάδες στο πρόσωπο. Πώς αντιμετωπίζονται;
Οι πανάδες μπορούν να βελτιωθούν σημαντικά με την χρήση λέιζερ. Αποφεύγουμε τους καλοκαιρινούς μήνες με την έντονη ηλιοφάνεια. Καλό θα ήταν να ξεκινήσουμε μια τέτοια θεραπεία από Σεπτέμβρη - Οκτώβρη.

6. Οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια πώς αντιμετωπίζονται;
Οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια αντιμετωπίζονται με μίνι λίφτινγκ που μπορεί να γίνει και με τοπική αναισθησία. Η αποθεραπεία πραγματοποιείται μετά από μία εβδομάδα περίπου και το αποτέλεσμα είναι μόνιμο.

7. Πλαστική χειρουργική στα βρέφη
Σε βρέφη δεν εφαρμόζουμε συνήθως επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής. Καλό θα ήταν να γίνει μια επίσκεψη σε παιδοχειρούργο που είναι καταλληλότερος να μας συμβουλεύσει. 

Από τον πλαστικό χειρουργό Απόστολο Γαϊτάνη
www.agaitanis.gr


Πείτε μας για ποιό θέμα θέλετε να μιλήσουμε σε κάποια από τις επόμενες συναντήσεις μας στο forum και ποιάς ειδικότητας συνεργάτη προτιμάτε!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας