Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-23 15:57:11 +0300 Η Pharma PLUS, το πρώτο δίκτυο φαρμακείων στην Ελλάδα, γιορτάζει 10 χρόνια και προσφέρει 50% επιστροφή σε επιλεγμένα προϊόντα. 10 χρόνια Pharma PLUS

10 χρόνια Pharma PLUS

10 χρόνια Pharma PLUS 470 900
Η Pharma PLUS, το πρώτο δίκτυο φαρμακείων στην Ελλάδα, γιορτάζει 10 χρόνια και προσφέρει 50% επιστροφή σε επιλεγμένα προϊόντα.
Φέτος, η Pharma PLUS γιορτάζει 10 χρόνια και παρουσιάζει τη μεγαλύτερη εμπορική ενέργεια που έχει γίνει μέχρι σήμερα στο χώρο του φαρμακείου! Προσφέρει στους καταναλωτές 50% της αξίας αγορών τους την περίοδο των γιορτών σε επιλεγμένα προϊόντα από επώνυμες μάρκες φαρμακείου.

Στο φαρμακείο Pharma PLUS, πάντα κερδισμένος!
Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και τις σημαντικές ελλείψεις του κλάδου, η Pharma PLUS παραμένει το δίκτυο φαρμακείων που διαθέτει μια τεράστια ποικιλία προϊόντων υγείας και ομορφιάς και λειτουργεί με αφοσίωση στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.

Με αφορμή λοιπόν τη συμπλήρωση των πρώτων 10 χρόνων από την αρχή της λειτουργίας της, η Pharma PLUS προσφέρει, μέσω των φαρμακείων-μελών του δικτύου, στους κατόχους της κάρτας προνομίων +pluscard, επιστροφή 50% σε επόμενες αγορές. Οι δωροεπιταγές θα εκδίδονται για αγορές που θα πραγματοποιηθούν από 15 Δεκεμβρίου 2012 έως 15 Ιανουαρίου 2013. Με την επίδειξη της κάρτας, κερδίζετε αυτόματα δωροεπιταγή που αντιστοιχεί στο 50% της αξίας των αγορών σας. Η εξαργύρωση των δωροεπιταγών που θα συγκεντρώσετε μπορεί να γίνει μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2013.

Η ενέργεια αφορά μόνο τα φαρμακεία-μέλη του δικτύου Pharma PLUS και επιλεγμένα προϊόντα όπου θα βρείτε την ειδική σήμανση.

Οι μάρκες που συμμετέχουν στην ενέργεια είναι: Aboca, Aknicare, Am health, Antistax, Avene, Castalia, Dercos, Frezyderm,  Hexaldent, Kilokiller, La Roche Posay, Lierac, Listerine, Mustela, Omega Pharma, Perfectil, Pharmaton, Phyto, Quest, Roc, Tilman, Vichy και Wish.

Αναζητήστε το δικό σας φαρμακείο Pharma PLUS με το σταυρό μέσα στην πορτοκαλί κάψουλα! Βρείτε το πλησιέστερο σε εσάς  στο www.pharmaplus.gr και κερδίστε!

10 χρόνια Pharma PLUS

Tο Σεπτέμβριο του 2002 μια νέα εταιρεία, η Pharma PLUS, θυγατρική του Ομίλου Lavipharm, ξεκίνησε τη λειτουργία της με στόχο να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κοινής εικόνας, μηχανογράφησης, οργάνωσης στα ελληνικά φαρμακεία. Η ιδέα ήταν σχεδόν ανατρεπτική για τα δεδομένα των φαρμακείων εκείνης της εποχής, καθώς ξέφευγε από τα στενά όρια της πώλησης φαρμάκων.

Με ευρωπαϊκή αντιμετώπιση των εξελίξεων, η ελληνική Pharma PLUS διεξήγαγε έρευνες, τόσο σε καταναλωτές όσο και σε φαρμακοποιούς, διαμορφώνοντας, με βάση τα αποτελέσματά τους, το φαρμακείο πρότυπο που μέχρι και σήμερα αποτελεί μια από τις πιο σύγχρονες αρχιτεκτονικές προτάσεις για την Ελλάδα. Το σύγχρονο φαρμακείο του δικτύου Pharma PLUS ξεχωρίζει ως ένας πρωτοποριακός χώρος που ξεφεύγει από την κλασική εικόνα ενός φαρμακείου. Διαμορφωμένο με μοντέρνο σχεδιασμό, δημιουργεί αίσθηση ευεξίας στον καταναλωτή, διαθέτει πληθώρα παραφαρμακευτικών προϊόντων προσφέροντας αξιόπιστες επιλογές και λύσεις σε καθημερινά θέματα υγείας και ομορφιάς, απασχολεί ειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, πρόθυμο να εξυπηρετήσει.

Δέκα χρόνια μετά, η Pharma PLUS έχει δημιουργήσει ένα γοργά αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργαζόμενων φαρμακείων. Έχοντας πλέον τον ανταγωνισμό ως μέτρο σύγκρισης, οι Έλληνες φαρμακοποιοί και πιστοί πελάτες των φαρμακείων τους κρατούν το δίκτυο Pharma PLUS στην κορυφή.

Επισκεφθείτε σήμερα το www.pharmaplus.gr και ενημερωθείτε άμεσα και έγκυρα για όλες τις εξελίξεις σε θέματα υγείας και ομορφιάς από τη Pharma PLUS.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας