Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-07-07 09:19:39 +0300 Με τα χρήματα που κέρδισε αγόρασε μοσχάρια και δήλωσε πως αισθάνεται υπερήφανος για τον εαυτό του με αυτή την αγορά. 10χρονος κέρδισε 1.000 ευρώ και αγόρασε μοσχάρια

10χρονος κέρδισε 1.000 ευρώ και αγόρασε μοσχάρια

10χρονος κέρδισε 1.000 ευρώ και αγόρασε μοσχάρια 470 900
Με τα χρήματα που κέρδισε αγόρασε μοσχάρια και δήλωσε πως αισθάνεται υπερήφανος για τον εαυτό του με αυτή την αγορά.

 

Ο William Woods, ένα αγόρι δέκα χρονών που μένει στην Ιρλανδία πήρε μέρος σε έναν διαγωνισμό ζωγραφικής και κέρδισε το έπαθλο των 1000 ευρώ. Πολλά παιδιά στην ηλικία του μπορεί να αγόραζαν, με τα χρήματα αυτά, κάποια ηλεκτρονική συσκευή ή ρούχα.

 

Όμως ο William Woods είχε άλλα πράγματα στο μυαλό του. Με τα χρήματα που κέρδισε αγόρασε μοσχάρια και δήλωσε πως αισθάνεται υπερήφανος για τον εαυτό του με αυτή την αγορά.

 

Όταν μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό RTE υπογράμμισε πόσο πολύ αγαπά τα συγκεκριμένα ζώα και πόσο του αρέσει να τα φροντίζει. Την περίοδο της καραντίνας είχε χρόνο να βρεθεί στη φύση, να τα παρατηρήσει και να μάθει πολλά από αυτά. «Ήδη έχω μάθει πολλά πράγματα. Με έχουν διδάξει τι χρειάζεται για να δουλέψω πραγματικά, επειδή δεν γίνεται να κάθομαι όλη μέρα στον καναπέ, χωρίς να κάνω τίποτα. Αγαπώ να τα φροντίζω, να βεβαιώνομαι ότι τρώνε, ότι είναι υγιή, ότι τρώνε γρασίδι, όλα αυτά τα πράγματα. Αν δεν τρώνε, θα αρρωστήσουν», δήλωσε.

 

Όταν μεγαλώσει θα ήθελε να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών του και να γίνει και εκείνος αγρότης, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο στο μέλλον να αγοράσει και άλλα μοσχαράκια.  

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας