Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-06-10 13:31:18 +0300 Παραστάσεις, συναυλίες, δραστηριότητες μπαίνουν στο πρόγραμμα παιδιών και γονιών από 17 Ιουνίου έως και 8 Ιουλίου. Μην τις χάσετε! 1ο Παιδικό Φεστιβάλ Πεντέλης

1ο Παιδικό Φεστιβάλ Πεντέλης

1ο Παιδικό Φεστιβάλ Πεντέλης 470 900
Παραστάσεις, συναυλίες, δραστηριότητες μπαίνουν στο πρόγραμμα παιδιών και γονιών από 17 Ιουνίου έως και 8 Ιουλίου. Μην τις χάσετε!

Οι γονείς των παιδιών που πηγαίνουν στο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Νέας Πεντέλης έγιναν ερασιτέχνες ξυλουργοί, ηλεκτρολόγοι, βαφείς, καταπιάστηκαν από χόμπι με τις διάφορες κατασκευές και έφτιαξαν το Παιδικό Θεατράκι.

 

 

 

Από αρχές Απριλίου, κάθε απόγευμα μέσα στην εβδομάδα, κάθε Σάββατο και κάθε Κυριακή, κάθε ελεύθερη ώρα έδιναν ραντεβού στην αυλή του σχολείου και με πολύ κέφι συνεργάζονταν για την κατασκευή μιας αυτοσχέδιας σκηνής. Το αποτέλεσμα τους δικαίωσε.

 

 

Το επόμενο βήμα τους; Οργανώθηκαν σε Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και πλέον κάνουν όλο και πιο μεγαλεπήβολα σχέδια: να δώσουν ζωή σ’ αυτό το θεατράκι. Να το δουν γεμάτο από γονείς και παιδιά με ωραίες αφορμές, όπως μια ενδιαφέρουσα παιδική παράσταση, μια χαρούμενη παιδική συναυλία, κάθε λογής δημιουργικές δραστηριότητες.

Και όλα αυτά με ένα σκοπό: να βάλουν την τέχνη στη ζωή γονιών και παιδιών!

Δώστε το παρόν και ταξιδέψτε στο γαλαξία με τους Burger Project, χορέψτε με τους Xanazoo, τραγουδήστε με την παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου, δείτε θέατρο σκιών από τον Γιάννη Νταγιάκο και συμβουλέψτε τον κύριο Κιχ και την ομάδα Κοπέρνικος έτσι ώστε να τα καταφέρει στις περιπέτειές τους, ζωγραφίστε, κάντε χειροτεχνίες, ενθουσιαστείτε με τις μπαλονοκατασκευές και το face painting και κυρίως μοιραστείτε όμορφες, ποιοτικές στιγμές με τα παιδιά σας.

Περισσότερες πληροφορίες για το Σύλλογο και το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα βρείτε στα www.paidikotheatraki.gr και στο www.facebook.com/paidikotheatraki/


 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας