Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-05-31 15:38:46 +0300 Χριστίνα Μπόμπα: Ποιο είναι τελικά το dress code της μητρότητας;

Χριστίνα Μπόμπα: Ποιο είναι τελικά το dress code της μητρότητας;

Χριστίνα Μπόμπα: Ποιο είναι τελικά το dress code της μητρότητας; 470 900
Αν ήμουν άντρας θα συσχέτιζε κανείς την ηθική μου με την ποσότητα του υφάσματός που καλύπτει το σώμα μου;

Η Χριστίνα Μπόμπα πριν από λίγες μέρες ταξίδεψε για μια μέρα στο Μιλάνο για επαγγελματικούς λόγους. Η ίδια ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες από το ταξίδι της με τη λεζάντα “Milan for a day”.

Η ανάρτηση της γνωστής influencer δεν άργησε να βρεθεί στο στόχαστρο κάποιον όχι τόσο καλοπροαίρετων followers, οι οποίοι σχολίασαν τα ρούχα που είχε επιλέξει όντας νέα μαμά αλλά και το γεγονός, πως είχε αφήσει τα παιδιά της στην Αθήνα, όσο εκείνη βρισκόταν για δουλειά στην Ιταλία.

 

Αφού μοιράστηκε κάποια από τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε, η Χριστίνα Μπόμπα έγραψε και ένα μήνυμα προς όλους τους followers της, εκφράζοντας την αγανάκτησή της. 

 

«Αν ήμουν άντρας θα συσχέτιζε κανείς την ηθική μου με την ποσότητα του υφάσματός που καλύπτει το σώμα μου; Θα πίστευε κανείς πως θα ήμουν κακός πατέρας επειδή ήμουν σε ένα επαγγελματικό ταξίδι; Επίσης έχουμε άραγε 2022 ή ζούμε στον μεσαίωνα;», έγραψε στο story της η μητέρα των δύο μικρών κοριτσιών. 

 


 

Το αποτέλεσμα του μηνύματός αυτού, ήταν να ξεσηκωθεί ένα κύμα συμπαράστασης προς το πρόσωπό της και πολλοί διάσημοι Έλληνες να σταθούν στο πλευρό της καταδικάζοντας το τρόπο με τον οποίο ακόμα κάποιοι κρίνουν τις νέες μαμάδες. 

Έπειτα από την υποστήριξη, που δέχθηκε η Χριστίνα Μπόμπα, έστειλε ένα μήνυμα αγάπης προς όλες τις μητέρες και τους followers της που της συμπαραστάθηκαν:

Είμαι συγκινημένη από χθες που διαβάζω όλα αυτά τα μηνύματα και βλέπω όλα αυτά τα stories, posts και δημοσιεύματα.
Για μένα είναι τόσο αισιόδοξο να τολμάμε, να μιλάμε και έπειτα όλοι μαζί να γινόμαστε ένα για να αλλάξουμε κάποιες διαστρεβλωμένες πεποιθήσεις βαθιά ριζωμένες στην “καθώς πρέπει” κοινωνία μας! Αν όλοι χαιρόμασταν, αποδεχόμασταν και στηρίζαμε τους γύρω μας να είναι ο εαυτός τους, να κάνουν ότι αγαπούν και θέλουν τότε σίγουρα ο κόσμος μας θα ήταν πολύ καλύτερος. #spreadloveandpositivity

 

Εμείς από την πλευρά μας χαιρόμαστε που τα αρνητικά σχόλια, δεν εμποδίζουν πλέον τις νέες μαμάδες από το να ντυθούν όπως αισθάνονται και από το να κυνηγήσουν τα επαγγελματικά τους όνειρα, όπως ακριβώς κάνουν όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι. Μπορεί να έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουμε, όμως σίγουρα η αρχή έχει γίνει! source: Chrismpo

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας