Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-06-07 11:52:17 +0300 "Το παιδί μας είναι διαφορετικό. Πάμε δυνατά!"

"Το παιδί μας είναι διαφορετικό. Πάμε δυνατά!"

"Το παιδί μας είναι διαφορετικό. Πάμε δυνατά!" 470 900
Η συγκινητική ιστορία της Αφροδίτης και του συντρόφου της, που μεγαλώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το παιδί τους, το οποίο διαγνώστηκε με Σύνδρομο Down.

Κάθε Σάββατο στις 17:00, στην ΕΡΤ2, οι «Μαμά – δες» και η Ζωή Κρονάκη μεταφέρουν με έναν αληθινό και ανθρώπινο τρόπο, ιστορίες από την πραγματική ζωή, που συναρπάζουν, συγκινούν και εμπνέουν. 

Η Αφροδίτη και ο σύντροφός της είναι γονείς δύο υπέροχων μικρών παιδιών, ενός βρέφους ενάμιση ετών και ενός τετράχρονου κοριτσιού της Αγγελικής. Οι γονείς έκαναν όλους τους προγεννητικούς ελέγχους και δεν είχε βρεθεί κάποιο πρόβλημα στην Αγγελική. Όταν η ίδια γεννήθηκε, οι γιατροί διαπίστωσαν πως έχει σύνδρομο down. Οι γονείς τότε έβαλαν στόχο να υποστηρίξουν το παιδί τους με πρώιμες παρεμβάσεις και να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους, ώστε η Αγγελική να είναι ένα χαρούμενο και υγιές παιδί. Η Αγγελική έχει ήδη συμμετάσχει σε 3  μαραθωνίους με τον πατέρα της και η οικογένεια συνεχίζει δυναμικά. 

 

Η δύναμη της ψυχής των γονιών αυτών είναι στην πραγματικότητα η δύναμη της αγάπης. Μόνο με την αγάπη μπορούμε να κάνουμε θαύματα. Δείτε την ιστορία τους ΕΔΩ

 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας