Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-05-30 19:16:15 +0300 Θέλω να σε ευχαριστήσω που βοήθησες το μωρό μου!

Θέλω να σε ευχαριστήσω που βοήθησες το μωρό μου!

Θέλω να σε ευχαριστήσω που βοήθησες το μωρό μου! 470 900
Μια πραγματική ιστορία από μια μητέρα που ταξιδεύει με τον σύζυγό της και το μωράκι τους με το αεροπλάνο.

Ο σύζυγός μου, η τεσσάρων μηνών κόρη μου και εγώ επιστρέφαμε από τις διακοπές μας στις 19 Απριλίου. Η κόρη μας αποκοιμήθηκε κατά την επιβίβαση και τότε σκεφτήκαμε πως θα ήταν μία εύκολη πτήση, πόσο λάθος κάναμε…

 

Μόλις ο πιλότος απογείωσε το αεροπλάνο, εκείνη ξύπνησε, που φυσικά αυτό δεν είναι κανενός το λάθος. Αφού την θήλασα και αποκοιμήθηκε ξανά, βάλαμε τα ακουστικά για να δούμε καμια ταινία κατά τη διάρκεια της πτήσης. Έπειτα από περίπου 30 λεπτά ξεκίνησε ο πανικός. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς πυροδότησε την μικρή μας, αλλά για εμάς ήταν ξεκάθαρο πως δεν είχαμε ένα χαρούμενο μωράκι. Δυστυχώς τα αεροπορικά καθίσματα δεν έχουν δημιουργηθεί για να κοιμίζουν μωρά. Θυμωμένα βλέμματα, ιδρώτας στα κούτελά μας, ενώ προσπαθούμε να την ξανακοιμήσουμε και ξαφνικά έρχεται σαν από μηχανής θεός… η αεροσυνοδός με το όνομα Ashley. 

 

H Ashley ήρθε κοντά μας και ρώτησε αν θα μπορούσε να κάνει μια βόλτα την μικρή μας στον διάδρομο…

 

Η πρώτη μου σκέψη ήταν καχύποπτη, “μμμ μια ξένη θέλει να περπατήσει με ένα  μωράκι που ουρλιάζει στον διάδρομο”, όμως πράγματι την πήρε αγκαλιά και την ηρέμησε. 

 

Τώρα, μπορεί για κάποιον που ακούει την ιστορία να μην του φαίνεται πολύ σπουδαία, όμως η εμπειρία μας είναι μοναδική. Ποτέ δεν περίμενα κάποιος να το κάνει αυτό εθελοντικά, όμως εκείνη το έκανε. Ashley θα ήθελα να σε ευχαριστήσω, όπως και την εταιρεία σου για αυτό το μοναδικό service που δώσατε στην οικογένειά μου. 

 

Είστε οι καλύτεροι! 

 

source: Facebook

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας