Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-12-06 12:28:34 +0200 Τα πρώτα του Χριστούγεννα

Τα πρώτα του Χριστούγεννα

Τα πρώτα του Χριστούγεννα 470 900
Φέτος υπάρχει ένα νέο πρόσωπο στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι: το μωρό μας.

Μπορεί να είναι το μωράκι σας ακόμα μικρούλι για να καταλάβει ακριβώς συμβαίνει, αλλά για εσάς θα είναι τα πιο σπουδαία χριστούγεννα σαν οικογένεια!

 

Μπαίνουμε στο κλίμα 

Φτιάχνουμε ατμόσφαιρα. Στολίζουμε το σπίτι μας χριστουγεννιάτικα και βάζουμε να παίζει playlist με τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Στο you tube μπορούμε να βρούμε πολλές έτοιμες λίστες. Δείτε εδώ για παράδειγμα. Τα απογεύματα βλέπουμε όλοι μαζί παρέα χριστουγεννιάτικες ιστορίες. Γελάμε, χαιρόμαστε, γιορτάζουμε με θετική διάθεση. 

Ο δικός μου Άγιος Βασίλης 
Ας το παραδεχτούμε. Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτές τις μίνι στολές του Άγιου Βασίλη. Μην διστάσετε να ντύσετε το μώρο σας Άγιο-Βασίλη ή να του βάλετε μια χριστουγεννιάτικη νότα, έναν σκούφο, ένα κασκόλ ή γαντάκια. Είναι τόσο χαριτωμένα. Βέβαια προσοχή! Μη φτάσουμε στο άλλο άκρο και από Χριστούγεννα γιορτάσουμε ... Απόκριες!

Φλας, Φλας παντού 
Αυτές τις μέρες θα χρειαστεί να φορτίστε πολλές φορές τη φωτογραφική μηχανή σας. Απαθανατίστε το μικρό σας δίπλα στο δέντρο, κάτω από το δέντρο, δίπλα στα δώρα, πάνω στα δώρα. Στην αρχή θα απορήσει, αλλά σε λίγη ώρα θα αρχίσει να συνηθίζει τη δουλειά του μοντελού, ειδικά αν έχει ποζάρει πολλές φορές από μωρό. Ναι,, μπαμπά, μην κουνάς το κεφάλι σου, εσύ θα κρατάς την κάμερα! 

Τα δώρα του
Τα δώρα άλλοι τα ανοίγουν την ημέρα των Χριστούγεννων, άλλοι την Πρωτοχρονιά. Όπως και να έχει, φέτος θα αφήσουμε το μικρό μας (με λίγη βοήθεια από τη μαμά και τον μπαμπά) να ανοίξει τα δώρα μόνο του. Τα μωρά λατρεύουν να σκίζουν χαρτιά! 

Χριστουγεννιάτικες επισκέψεις!
Για τους πολύ στενούς συγγενής που θα έρθουν, είτε είμαστε εμείς οι καλεσμένοι, είτε είμαστε εμείς οι οικοδοσπότες, φέτος υπάρχει και ένα νέο πρόσωπο: το μωρό μας. Και στις δύο περιπτώσεις, προσπαθούμε όσο το δυνατόν να προσαρμοστούμε στο πρόγραμμα του μωρού μας και ζητούμε από όλους να φορούν μάσκα. 

Χρησιμοποιήστε την τεχνολογία
Για όσους δεν μπορούν να έρθουν να δουν το μωράκι σας από κοντά, επικοινωνήστε μαζί του μέσω skype ή Face Time και στείλτε χιουμοριστικές φωτογραφίες στο messanger.  

Καμιά δυσκολία δεν μπορεί να κάνει τα πρώτα Χριστούγεννα του μωρού σας λίγοτερο γλυκά και ζεστά. 


Καλές Γιορτές σε όλους μας! 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας