Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-07-10 15:50:50 +0300 5 tips που θα μας ανακουφίσουν από τις υψηλές θερμοκρασίες! Εγκυμοσύνη: Συμβουλές για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού

Εγκυμοσύνη: Συμβουλές για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού

Εγκυμοσύνη: Συμβουλές για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού 470 900
5 tips που θα μας ανακουφίσουν από τις υψηλές θερμοκρασίες!

Το καλοκαίρι, είναι μία δύσκολη εποχή για τις μέλλουσες μανούλες. Ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης, η ζέστη μπορεί να εντείνει τη δυσφορία, την κούραση και τη γενικότερη αδιαθεσία. Τα άκρα που είναι έτσι και αλλιώς πρησμένα, πρήζονται ακόμα περισσότερο και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να πάρουμε μία βαθιά ανάσα και να κάνουμε υπομονή!

Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο άσχημα όσο νομίζουμε και υπάρχουν τρόποι να περάσουμε το καλοκαίρι μας ... ανώδυνα!

1. Αντί για παγωμένο νερό με παγάκια, πίνουμε χλιαρό νερό. Το παγωμένο νερό προκαλεί συστόλη στα αιμοφόρα αγγεία και εν τέλει έχει το αντίθετο αποτέλεσμα από το να μας δροσίζει.

2. Ο ανεμιστήρας θα γίνει το αγαπημένο μας αντικείμενο. Τον χρησιμοποιούμε όλη μέρα και όλη νύχτα, πάντα όμως με προσοχή! Φροντίζουμε να μην τον έχουμε πάντα στην δυνατή ταχύτητα, ειδικά όταν μας "χτυπάει", και ακόμα καλύτερα τον ρυθμίζουμε ώστε να γυρίζει και να δροσίζει όλο το δωμάτιο.

3. Ένα έξυπνος τρόπος για να δροσιστούμε είναι να βάλουμε κάτω από τη βρύση του καρπούς μας με τις παλάμες προς τα πάνω. Το δέρμα σε αυτό το σημείο είναι πολύ λεπτό με αποτέλεσμα, η θερμοκρασία των φλεβών, συνεπώς και του αίματος στο σημείο αυτό, να είναι πιο χαμηλή λόγω του παγωμένου νερού.

4. Ο έλεγχος της αναπνοής είναι ένας ακόμα τροπος να καταπολεμήσουμε τη ζέστη. Τα μαθήματα yoga για εγκύους είναι ίσως η καλύτερη άθληση στην εγκυμοσύνη. Γυμνάζει το σώμα, ηρεμεί τη μέλλουσα μαμά και την προετοιμάζει για τον τοκετό. 

5. Σε έκτακτες περιπτώσεις, ένα evian είναι θαυματουργό! Ένα ... φσιτ και αμέσως παίρνουμε μία ανάσα δροσιάς!

Δείτε ακόμα περισσότερα προϊόντα εδώ και αγοράστε τα με 30% έκπτωση!
 

Πηγή: motherandbaby.co.uk

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας