Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-05-26 17:26:40 +0300 Οργανώνουμε το τέλειο καλοκαιρινό παιδικό πάρτι! Πάρτι γενεθλίων με άρωμα καλοκαιριού

Πάρτι γενεθλίων με άρωμα καλοκαιριού

Πάρτι γενεθλίων με άρωμα καλοκαιριού 470 900
Οργανώνουμε το τέλειο καλοκαιρινό παιδικό πάρτι!

Ένα παιδί περιμένει την ημέρα των γενεθλίων του πως και πως! Τα δώρα, το πάρτι, η τούρτα κάνουν τη μέρα αυτή μία από τις αγαπημένες όλου του χρόνου και εμείς φυσικά θέλουμε να βάλουμε τα δυνατά μας για να του ετοιμάσουμε το πιο όμορφο πάρτι!

Εάν το μικρό σας έχει γενέθλια το καλοκαίρι, o καλός καιρός, οι ημέρες που είναι πια μεγαλύτερες και οι διακοπές του καλοκαιριού είναι οι συμμαχοί μας για ένα αξέχαστο πάρτι. 

Απαραίτητες προϋποθέσεις; Οργάνωση και φαντασία! Για να οργανώσουμε το τέλειο καλοκαιρινό πάρτι γενεθλίων για το μικρό μας, αρκεί να ακολουθήσουμε μερικά απλά βήματα. 

Βήμα 1ο: Το μέρος
Το καθοριστικό βήμα για την επιλογή της διακόσμησης, του μπουφέ και όλων των υπολοίπως, είναι να διαλέξουμε το που θα γίνει το πάρτι. Το μπαλκόνι του σπιτιού, ο κήπος, η παραλία, ένας παιδότοπος είναι μερικά από τα πιθανά μέρη. Ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων και το budget μας, επιλέγουμε αυτό που θέλουμε.

 

Βήμα 2ο: Το θέμα
Η επιλογή του θέματος δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Εάν το μικρό σας είναι αρκετά μεγάλο, το αφήνουμε να διαλέξει μόνο του το θέμα του πάρτι του. Οι αγαπημένοι του ήρωες από τα παραμύθια και τις παιδικές ταινίες, και οι εικόνες του καλοκαιριού είναι αστείρευτες πηγές έμπνευσης!

 

Βήμα 3ο: Οι προσκλήσεις
Αφού έχουμε καταλήξει στο μέρος και το θέμα, φτιάχνουμε τις προσκλήσεις. Έχουμε δύο εναλλακτικές. Μπορούμε να στείλουμε τις κλασικές χειροποιήτες προσκλήσεις ...

... ή εναλλακτικά μπορούμε να δημιουργήσουμε online την πρόσκληση που θέλουμε και να τη στείλουμε μέσω email στους καλεσμένους μας.

 

Βήμα 4ο: Η διακόσμηση
Ανάλογα με το θέμα που έχουμε επιλέξει, δημιουργούμε και την αντίστοιχη διακόσμηση! Το μπλε του ουρανού και της θάλασσας, το καφέ της άμμου και οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών, κυριαρχούν! Δεν ξεχνάμε τα πολλά και πολύχρωμα μπαλόνια και τα κλασικά καπελάκια γενεθλίων που τόσο αγαπήσαμε και εμείς σαν παιδιά!

 

Βήμα 5ο: Ο μπουφές
Σημαντικό για να μείνε το πάρτι μας αξέχαστο είναι ο μπουφές. Μίας και είναι καλοκαίρι φροντίζουμε τα πιάτα μας να είναι ελαφριά και δροσιστικά. Γρανίτες, παγωτά αλλά και πολλα΄φρούτα και λαχανικά σε παιχνιδιάρικα σχέδια θα δώσουν χρώμα και άποψη στο τραπέζι!

Βήμα 6ο: Η τούρτα
Εξίσου σημαντική είναι και η επιλογή της τούρτας. Ανάλογα με το θέμα που έχουμε επιλέξει, είτε ετοιμάζουμε με τα χεράκια μας, είτε παίρνουμε από έξω την τούρτα που θα διαλέξουμε με το μικρό μας. Για το καλοκαίρι μία καλή επιλογή είναι και η τούρτα παγωτό!

 

Το πιο σημαντικό είναι η διάθεση και η φαντασία! Δείτε τις φωτογραφίες που βρήκαμε για εσάς και πάρτε ιδέες!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας