Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-11-15 17:25:35 +0200 Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας: Αυτό το μωράκι γεννήθηκε 3.5 μήνες νωρίτερα και τα κατάφερε!

Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας: Αυτό το μωράκι γεννήθηκε 3.5 μήνες νωρίτερα και τα κατάφερε!

Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας: Αυτό το μωράκι γεννήθηκε 3.5 μήνες νωρίτερα και τα κατάφερε! 470 900
Το μωράκι μας γεννήθηκε τόσο μικρό και ευάλωτο, που πρώτες μου σκέψεις ήταν αν θα τα καταφέρει και αν τα καταφέρει θα είναι ένα υγιές και χαρούμενο παιδάκι.

 

Η εγκυμοσύνη της Sara Cooper πήγαινε πολύ καλά, μέχρι της 24η εβδομάδα κύησης, όπου η ίδια ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και με τον σύντροφό της επισκέφθηκαν τον γιατρό τους. Έπειτα από την επίσκεψή της στον γιατρό η Sara, διαγνώστηκε με μια πολύ σοβαρή περίπτωση προεκλαμψίας, μια πάθηση που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή τόσο της μητέρας όσο και του εμβρύου.

 

 

H νεαρή γυναίκα με τον σύντροφό της Adam μεταφέρθηκαν άμεσα στην κλινική Bergan Mercy στην Αμερική, για να προχωρήσουν σε επείγουσα καισαρική. τομή. Την δεδομένη στιγμή το νεογνό ήταν μόλις 26 εβδομάδων. “Ήμουν τρομερά φοβισμένος, αλλά γνώριζα πως ήταν αυτό που έπρεπε να κάνουμε” αναφέρει ο πατέρας της οικογένειας. “Το μωράκι μας γεννήθηκε τόσο μικρό και ευάλωτο, που πρώτες μου σκέψεις ήταν αν θα τα καταφέρει και αν τα καταφέρει θα είναι ένα υγιές και χαρούμενο παιδάκι.” δήλωσε ο σύντροφος της Sara. 

 

 

Η γιατρός που παρακολουθούσε την μικρή Monica είπε πως είχε όλο το προσωπικό της κλινικής από πάνω της. Είχε τεράστιες ανάγκες τους πρώτους δύο μήνες στην μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών και ήταν ένα πραγματικό θαύμα ότι τα κατάφερε. 

 

 

Οι γιατροί και οι γονείς έπαιρναν την κάθε μέρα σαν μια μικρή νίκη, γιατί η μικρούλα ήταν πολύ ευαίσθητη σε ότι δοκίμαζαν οι ειδικοί για να την υποστηρίξουν. Συνολικά, η Monica, το πρόωρο μωράκι της Sara και του Adam πέρασε τους 4 πρώτους μήνες ζωής της στην μονάδα εντατικής νοσηλείας νεογνών.

 

 

Πλέον, η μικρή Monica βρίσκεται στον 6ο μήνα ζωής και οι γονείς της δεν μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω της. Όλοι οι γονείς έχουν μία ιδιαίτερη αδυναμία στα παιδιά τους αλλά οι συγκεκριμένοι γονείς πέρασαν μια μεγάλη δοκιμασία μέχρι να καταφέρουν να πάρουν την μικρή τους κόρη μαζί τους στο σπίτι. Τώρα είναι ευγνώμων που έχουν μαζί τους στο σπίτι ένα υγιέστατο μικρό κοριτσάκι. 

 

Δείτε το βίντεο με την ιστορία του ζευγαριού παρακάτω.

 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Οι υποστηρικτές μας