Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2024-03-29 14:26:51 +0200 Η ανάρτηση που έκανε αίθηση για την αλήθεια της H ομορφιά της μητρότητας μέσα από μια εξομολόγηση

H ομορφιά της μητρότητας μέσα από μια εξομολόγηση

H ομορφιά της μητρότητας μέσα από μια εξομολόγηση 470 900
Η ανάρτηση που έκανε αίθηση για την αλήθεια της

"Εχθές ήταν μια πολύ κουραστική ημέρα για εμένα. Δεν ένιωθα και πολύ μητέρα…" με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την ανάρτησή της για να καταλήξει σε αυτό ... "Χαίρομαι πολύ που ξύπνησα νωρίς σήμερα και πρόλαβα να δω αυτό το υπέροχο θέαμα" 

O σύζυγός της αγκαλιά με την κόρη τους στο κρεβάτι! 


Μια ανάρτηση μέσα από τη ψυχή μιας μάνας. Και μια σκέψη που λίγο όλοι έχουν σκεφτεί.  

Αυτό που θέλησε να κάνει ήταν να δώσει κουράγιο σε όλες τις μητέρες! Και όπως φαίνεται από τα σχόλια, το κατάφερε! 

"Χθες ήταν μια χάλια μέρα για μένα. Δεν ένιωθα οτι μου αρέσει που είμαι μαμά. Δεν ήθελα πια να ετοιμάζω το καθημερινό φαγητό, ούτε να διαβάζω με το παιδί μου, ούτε να βάζω πλυντήριο. Δεν είμαι χαρούμενη. Θέλω λίγο χρόνο για εμένα". Ήθελα να κλειστώ απλά σε μια ντουλάπα και να νιώσω λίγη ηρεμία, λίγη ησυχία. Ήμουν μελαγχολική όλη την ημέρα και το βράδυ πριν ξαπλώσουμε φέρθηκα άσχημα στο σύζυγο μου. Πήγαμε για ύπνο με μούτρα και ήμουν αρκετά λυπημένη. 
Όμως το επόμενο πρωί ξύπνησα και αντίκρισα αυτό το θέαμα.  Η καρδιά μου… 
Στιγμές σαν και αυτή είναι τόσο αγαπημένες, είναι εύκολο να επιλέξεις την ευτυχία και την αγάπη σε τέτοιες στιγμές.
Η αληθινή αγάπη επιλέγει την ευτυχία ακόμη και σε άσχημες στιγμές. Η αληθινή αγάπη επιλέγει τα καλά ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές.
Μπορεί να έρθει κάποια στιγμή που όλα αυτά θα φύγουν και τότε το μόνο που θα θέλεις είναι να επιστρέψουν. Επίλεξε την αγάπη. Επίλεξε την υπομονή. Επίλεξε την φροντίδα. Χαίρομαι πολύ που ξύπνησα νωρίς σήμερα και πρόλαβα να δω αυτό το υπέροχο θέαμα
"

Πηγή: popsugar.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας