Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-01-19 12:44:33 +0200 Οι μαθητές διδάχθηκαν το πιο όμορφο μάθημα μέσα από μια πρόταση γάμου Μια πρόταση γάμου διαφορετική από τις άλλες

Μια πρόταση γάμου διαφορετική από τις άλλες

Μια πρόταση γάμου διαφορετική από τις άλλες 470 900
Οι μαθητές διδάχθηκαν το πιο όμορφο μάθημα μέσα από μια πρόταση γάμου.

Μια τάξη με είκοσι μαθητές δημοτικού, έγινε άνω κάτω για ένα πολύ σημαντικό θέμα που η δασκάλα τους δεν γνώριζε.

Για την Jennifer Lai, ήταν μια τυπική ημέρα που θα πήγαινε στο σχολείο και στους μαθητές της πρώτης δημοτικού. Τα πράγματα όμως δεν ήταν έτσι! Την Jennifer Lai την περίμενε μια έκπληξη. Η πιο όμορφη έκπληξη που θα μπορούσαν να ετοιμάσουν οι μικροί μαθητές της παρέα με τον φίλο της Sam Nalbandia.

Ο επί τρία χρόνια σύντροφός της σκέφτηκε να της κάνει την πιο αξέχαστη πρόταση γάμου. Και έτσι και έγινε. Συνομώτησε με τους μικρούς μαθητές και η ετοιμασία της έκπληξης ξεκίνησε. Ενώ η Jennifer βρισκόταν σε άλλη τάξη, ο Sam και η αδελφή της μπήκαν στην αίθουσα και ενημέρωσαν τους λιλιπούτειους συνεργούς τους για το τι θα επακολουθούσε. Όταν Jennifer επέστρεψε, τα παιδιά δεν έδειχναν καθόλου ανήσυχα. Έτσι, η ανυποψίαστη δασκάλα ζήτησε από τα παιδιά να παρακολουθήσουν ένα βίντεο.

"Μόλις είδα τους τίτλους της ταινίας πάνω στην οθόνη, φρίκαρα" δήλωσε στην Huffington Post, η Jennifer. Μετά το βίντεο τα παιδιά μπήκαν σε μια σειρά κρατώντας το καθένα και ένα γράμμα από τη φράση "Θα με παντρευτείς;". Η τελευταία σκηνή της έκπληξης, ήταν όταν ο Sam, μπήκε μέσα στην αίθουσα κρατώντας ένα μπουκέτο λουλούδια και γονάτισε μπροστά στην καλή του. Η απάντηση φυσικά ήταν "Ναι". "Συζητούσαμε για το πότε θα παντρευτούμε αλλά ποτέ δεν περίμενα πως θα μου κάνει έτσι πρόταση γάμου! Με την κίνησή του αυτή ο Sam έδειξε πως γνωρίζει πως ένα σημαντικό κόμμάτι της ζωής μου δεν είναι άλλο από τους μαθητές μου", δήλωσε η Jennifer. 

 

Πηγή: popsugar.com

Πηγή φωτογραφίων

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας