Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-04-06 14:06:37 +0300 Μ.Βρετανία: 13χρονη τυφλή πιανίστρια με αυτισμό κέρδισε σε διαγωνισμό ταλέντων!

Μ.Βρετανία: 13χρονη τυφλή πιανίστρια με αυτισμό κέρδισε σε διαγωνισμό ταλέντων!

Μ.Βρετανία: 13χρονη τυφλή πιανίστρια με αυτισμό κέρδισε σε διαγωνισμό ταλέντων! 470 900
Τον προηγούμενο μήνα, η νεαρή Λούσι έγραψε ιστορία κερδίζοντας σε διαγωνισμό ταλέντων, στο “The Piano”, που προβάλλεται σε γνωστό τηλεοπτικό κανάλι της Μεγάλης Βρετανίας.

Στο συγκεκριμένο talent show, ταλαντούχοι ερασιτέχνες πιανίστες από όλη τη χώρα έλαβαν πρόσκληση για να παίξουν σε σιδηροδρομικούς σταθμούς στο Λονδίνο και άλλες πόλεις, χωρίς να γνωρίζουν ότι συμμετέχουν σε τηλεοπτικό σόου. Οι κάμερες ήταν κρυμμένες και το κοινό περίμενε με μεγάλη ανυπομονησία να ακούσει τους ταλαντούχους πιανίστες

 

Σε κάθε επεισόδιο, ένας από τους πιανίστες που παρουσιαζόταν, επιλεγόταν για να παίξει σε μία από τις πιο διάσημες αίθουσες συναυλιών του κόσμου. Η Λούσι που αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού, εμφανίστηκε μπροστά σε κοινό χιλιάδων ατόμων στο London’s Royal Festival Hall. Έπαιξε στο πιάνο σύνθεση του Κλωντ Ντεμπυσσύ, καταφέρνοντας να συγκινήσει τους θεατές.

 

 

Όπως αποκάλυψε η μητέρα της Λούσι, στην 13χρονη κόρη της αρέσει η ιδέα του χειροκροτήματος του κόσμου αλλά την ενοχλεί ο ήχος του, με αποτέλεσμα να κλείνει τα αυτιά της όταν αυτό συμβαίνει. «Είναι μια εμπειρία ζωής που κανείς στην οικογένειά μας δεν θα ξεχάσει», δήλωσε η μητέρα της Λούσι, προσθέτοντας ότι τέτοια γεγονότα συμβαίνουν εξαιρετικά σπάνια.

 

Ένα μεγάλο μπράβο στο θάρρος και στο ταλέντο της νεαρής Λούσι. Δίνει κουράγιο σε όλα τα παιδιά να παλεύουν για τα όνειρά τους! 

 

source: lifo.gr

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας